Neler Yeni

arkadaşlar 38 bine şu sistemi aldım nasıl sizce

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
kilan embappe
rx6000 alınca zaten açmak zorunda kalırsın. dlss in rakibi fsr değil mi ayrıca?
RX 6000 serisi çok güçsüz zaten kankam RX 7000 bile iyi sayılmaz di mi 😂. AFMF = FSR kanka? AMD'nin DLSS benzeri teknolojisi.

klc7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
LEVENT KILIÇ
Şeytan diyor topla aynı sistemi. Güzel olmuş sadece işlemciyi 7500f alırdım sanırım videolarda oyun performansı daha yüksek.

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
şey dlss kendi kendine açılmıyomu pcyi açınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

nerden açıcaz dlssi

bide dlss ne oluyor tam olarak
Dlss i oyun destekliyorsa açabilirsin ancak. Nvidia kartın varsa kullanabiliyorsun. 4000 serisi ise dlss3.0 ve 3.5 açabilirsin. Ama bu dlss destekli oyunlarda çalışıyor sadece. Bunu açıyorsun, görüntüden biraz feragat ediyorsun yani mesela uzaktaki tel, yaprak vb karıncalanıyor, titriyor vb ama FPS'in artıyor. 30fps falan. Yaklaşık daha fazla da olabilir. Oyunun onu nasıl kullanıp tam uyumlu çalışıp çalışmadığına bağlı.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
7800xt sağlam karttır, vram de bol. Nvidia drop yerkene vramden dolayı sen yemezsin. Ayrıca nvidia gibi fırında olmuyor. Kare üretme teknolojisinde de nvidia dan önde. H.o.
yorumda bi tane doğru bilgi yok hdsjjdbe

Gorkeemmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
Gorkem Yavuz
RX 6000 serisi çok güçsüz zaten kankam RX 7000 bile iyi sayılmaz di mi 😂. AFMF = FSR kanka? AMD'nin DLSS benzeri teknolojisi.
6000 serisi güçsüz değil. 6700 3060ti ve 4060 rakibi
Rx6700xt rx7600xt ve rtx4060ti birde 3070 rakibi.
Fsr = AMD'nin Nvidia Dlss benzeri teknolojisi.
Afmf = AMD'nin Nvidia Frame Gen benzeri teknolojisi. (Amd daha başarılı bu konuda. Yeni çıkan AFMF2, Afmf açınca artan feci gecikmeyi %90 azaltıyor ve afmf açınca normale göre 2 kat fps verirken, afmf 2 2.5 veya 2.6 katı fps veriyor.) @SUKUPI

yorumda bi tane doğru bilgi yok hdsjjdbe
Aynen kanka. Aynen ayneeen 😂😂😂 gitde araştır öğren. Vram nedir? Vram yetmezse ne olur? Sıcaklık değerleri ve çalışma frekanslarına bir bak. Fiyatlarına da tabii. Git öğren gel hadi. Yine anlamazsan sana açıklama yapmayacağım yeter çünkü. AFMF VS FG de izle gör. AFMF 2 yi de Abdullah abinin attığı videodan izle. Sonra afmf1 ve afmf2 karsilastir en sonda da nvidia fg ve afmf2 yi karşılaştır.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur
vram çözünürlük değişmedikçe performansa doğrudan etki etmez yanlış bilgi 1

adam belki triple a oyun oynamıyor online oyun oynuyor nerden biliyosun drop alacağını . valorant için vram mi lazım. yanlış bilgi 2

nvidia kartlar fırın gibi çalışmıyor . rtx4080 super kullanıyorum. kart kasayı soğutuyor desem yeridir. yanlış bilgi 3

amd kare oluşturma teknolojilerinde nvidiadan iyiymiş . buna ???? atmak istiyorum. kaynak ya oturma organın ya da kadir mısırıoğlu falan galiba. yanlış bilgi 4.

3 cümleye bu kadar yanlış bilgi sığdırmak başarıdır. seni tebrik ediyorum. alkış

hashasii

80+ Bronze
Afmf = AMD'nin Nvidia Frame Gen benzeri teknolojisi. (Amd daha başarılı bu konuda. Yeni çıkan AFMF2, Afmf açınca artan feci gecikmeyi %90 azaltıyor ve afmf açınca normale göre 2 kat fps verirken, afmf 2 2.5 veya 2.6 katı fps veriyor.) @SUKUPI

Aynen kanka. Aynen ayneeen 😂😂😂 gitde araştır öğren. Vram nedir? Vram yetmezse ne olur? Sıcaklık değerleri ve çalışma frekanslarına bir bak. Fiyatlarına da tabii. Git öğren gel hadi. Yine anlamazsan sana açıklama yapmayacağım yeter çünkü. AFMF VS FG de izle gör. AFMF 2 yi de Abdullah abinin attığı videodan izle. Sonra afmf1 ve afmf2 karsilastir en sonda da nvidia fg ve afmf2 yi karşılaştır.
Ya amd daha mı iyiki ben almadım daha ekran kartımıne alsamki

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Timur

ya sen ne diyon shsjdjwsj senden mi öğrenicem ben çocuk

yalan yanlış bi b.ok bilmeden insanları yönlendirip soytarılık yapmaya bayılıyosunuz. uzaktan okurken çok komil gözüküyo

4000 serisine fırın gibi demiş ben de buna bide cevap veriyorum ya bana yazıklar olsun vallaha. ver numaranı görüntülü arıyım fırını gösteriyim sana . 4080 super ne kadar sıcak çalışıyo görelim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes
Top Bottom