Ciddi değil di mi?![]()
Masaüstü Bilgisayarlar
Aradığınız tüm ürünleri kapıda ödemeli ve taksitli en uygun fiyatlara Atom Bilişim’de. Güncel kampanya ve fırsatları kaçırmayın.www.atombilisim.com.tr
şaka mısın![]()
Masaüstü Bilgisayarlar
Aradığınız tüm ürünleri kapıda ödemeli ve taksitli en uygun fiyatlara Atom Bilişim’de. Güncel kampanya ve fırsatları kaçırmayın.www.atombilisim.com.tr
Ciddi değil di mi?
Herkesin bütçesine göre bir cihaz vardır illaki, sizlerden de öneri görelim arkadaşlar. Ciddiyim şaka değilim, Server kasası yaptım kullanıyorum 10 yıldır daha tık demedi. Xtreme marka veya modify yapılarıda eklerdim sorun değil. Her malın bir alıcısı vardır illaki bütçe ve tercih meselesi tamamen altında buzağı aramaya gerek yok.şaka mısın
10 yıllık işlemciyle nereye gideceksinHerkesin bütçesine göre bir cihaz vardır illaki, sizlerden de öneri görelim arkadaşlar. Ciddiyim şaka değilim, Server kasası yaptım kullanıyorum 10 yıldır daha tık demedi. Xtreme marka veya modify yapılarıda eklerdim sorun değil. Her malın bir alıcısı vardır illaki bütçe ve tercih meselesi tamamen altında buzağı aramaya gerek yok.![]()
arkadaş uçmayı icat edecek10 yıllık işlemciyle nereye gideceksin![]()