Neler Yeni

Arkadaşlar 80tl ya nasıl bir bilgisayar parçasi alabilirim

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam niye ki daha iyi olur olmazmı birisi demiş ti bazı renderlar 13 14 saat sürüyormuş işlemcim soğuk olması lazım tabii ki muhtemelen işlemci %100 de olacak ve ekran kartı cayır cayır olacak toplamda ise cehennemin 7. Katındaki közler gibi olacaktır işlemci haksızmıyım
O islemci fazla isinmiyor zaten

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam niye ki daha iyi olur olmazmı birisi demiş ti bazı renderlar 13 14 saat sürüyormuş işlemcim soğuk olması lazım tabii ki muhtemelen işlemci %100 de olacak ve ekran kartı cayır cayır olacak toplamda ise cehennemin 7. Katındaki közler gibi olacaktır işlemci haksızmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

110 cfm nedir be
Kasada rüzgar estirir fırtına kopar sanırım bu fan dünyanın en iyi 12cm yuvaya sahip fanları olabilir çünkü daha iyisini görmedim

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
O islemci fazla isinmiyor zaten
Hocam 3 dk lık occt testinde 78 imiş dediğim şeyse 14 saate varan belkide daha fazla benim işlemci düşük çünkü bu sebepten dolayıda rahat 80 i geçer uzun süre kullarından ömrü çok az olur bence 80 derece az değil konu iyicene siyaset atılmasına benzedi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasada rüzgar estirir fırtına kopar sanırım bu fan dünyanın en iyi 12cm yuvaya sahip fanları olabilir çünkü daha iyisini görmedim
Hocam peki fan yerine bunu alsam ileride işlemci değiştirirsem hem daha mantıklı olur

• Beğen

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam peki fan yerine bunu alsam ileride işlemci değiştirirsem hem daha mantıklı olur
o fan işlemciyi stok amd soğutucu ile neredeyse aynı derece de soğutuyor fiyatını hakettiğini düşünmüyorum

• Beğen
Top Bottom