soğutmasıda 4070 in daha iyi herhaldePerformans karşılaştırması 4070 çok daha iyi gözüküyor
valla hocam beni max 4 yıl götürsün kart gerisi önemli değil aslında yaaHocam muhtemelen 4060 ın soğutması daha iyidir ama performans olarak 4070 kesinlikle 4060 ın iyi olmasının nedeni hem 3 fanlı hem de çift yönlü fan
eyvallah hocam çok teşekkür ederim yardımcı oldun çok saolasın iyi geceler iyi forumlarr <3Bunların hepsi götürür sıkıntı çıkmaz.
970 M demek daha havalı bence arkadaş ondan alsın (!)ti demek daha havalı 4060ti al
Nvidia tercih ettiğin için seni tebrik ederim çünkü aramızda hâlâ Dlss teknolojisinden haberi olmayanlar var. Arkadaşlar o testlerde Dlss off yani kapalı şeklinde Dlss açınca+%50 FPS garanti ekstra alıyorum zaten. Ekran kartı tarafında düşünsene adamla aynı FPS veren bir ekran kartın var. Adam bir Dlss açıyor. Ezip geçiyor seni. Neyse... Knk soğutma problemi olmadıktan sonra senin tercihin ama bana kalırsa ROG Strix 1 adım önde model olarak. Soğutma tarafı tipinden daha önemli
4070 alsın daha mantıklıti demek daha havalı 4060ti al
Nvidia tercih ettiğin için seni tebrik ederim çünkü aramızda hâlâ Dlss teknolojisinden haberi olmayanlar var. Arkadaşlar o testlerde Dlss off yani kapalı şeklinde Dlss açınca+%50 FPS garanti ekstra alıyorum zaten. Ekran kartı tarafında düşünsene adamla aynı FPS veren bir ekran kartın var. Adam bir Dlss açıyor. Ezip geçiyor seni. Neyse... Knk soğutma problemi olmadıktan sonra senin tercihin ama bana kalırsa ROG Strix 1 adım önde model olarak. Soğutma tarafı tipinden daha öneb
bi arkadaşımda var asus dual 4070 tüm verileri sundu bana 62 dereceyi geçmiyor oyunlarda 55 60 arasındaNvidia tercih ettiğin için seni tebrik ederim çünkü aramızda hâlâ Dlss teknolojisinden haberi olmayanlar var. Arkadaşlar o testlerde Dlss off yani kapalı şeklinde Dlss açınca+%50 FPS garanti ekstra alıyorum zaten. Ekran kartı tarafında düşünsene adamla aynı FPS veren bir ekran kartın var. Adam bir Dlss açıyor. Ezip geçiyor seni. Neyse... Knk soğutma problemi olmadıktan sonra senin tercihin ama bana kalırsa ROG Strix 1 adım önde model olarak. Soğutma tarafı tipinden daha önemli