8 bitdo daha iyi hocam shooter 3 e görehocam renkleri begenemedim shooter 3 de güzel diyorlar
Ee tabi ona bişey diyemem ama zaten harika bi fark yok aralarında. Biri rampage ise biri gamepower gibi düşünebiliriz geçen arkadaşta kingkong3 mü ne öyle bi kontrolcü kullandım o 8bitdo dan da güzeldihocam renkleri begenemedim shooter 3 de güzel diyorlar
hocam ilk oldugu icin elime kalitesi iyi gelir bence umarım memnun kalırımEe tabi ona bişey diyemem ama zaten harika bi fark yok aralarında. Biri rampage ise biri gamepower gibi düşünebiliriz geçen arkadaşta kingkong3 mü ne öyle bi kontrolcü kullandım o 8bitdo dan da güzeldi
üzmez hucam hayılrı olsunüzmez diye dusunuyorum ilk gamepadım olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat farkıda vardı hocam o kadar cıkamadım
baya artdı ya bende düşünüyorum gamepad almayıda fc 25 de almak gerkelibeyaz aldım hocam simdi beyaz klavye bakıyorum ama piyasa artmıs ya
hocam bi arkadas ucuza fc25 almak diye konu acmıstı ona bakabilirsiniz bide fc24 var gamepasste ben ondan kariyer falan oynicambaya artdı ya bende düşünüyorum gamepad almayıda fc 25 de almak gerkeli
fc 25 11 ueroya denk gelıyor hocamhocam bi arkadas ucuza fc25 almak diye konu acmıstı ona bakabilirsiniz bide fc24 var gamepasste ben ondan kariyer falan oynicam