i3 daha performanslı ama sen bilirsin.Ayrıca AMD Anlaşmalı Bir Oyunda (BF) Gibi Test Yaptıysan Amd Tabikide Daha Çok FPS AlırArkadaşlar an önce tartışma yaşadım forumda i3-10100 işlemçi kullandım daha önce amd 3100 işlemçiyide kullandım 3100 daha cok performans verdiğini gördüm i3 işlemçiyi daha önce farklı bir kullanıcı adıyla hangisini alayım diye sordum dengesizler yüzüne i3 işlemçi aldım benim alacam zaman ikiside aynı fiyattı hemen hemen yorumlar yüzüne ben anakart ve işlemçii degiştirdim yazık degilmi bana tırnam sızlayarak inşaatlarda yağmurun altında para kazanıyorum zor zekat para biriktiriyorum LÜTFEN BİLMEDEN BİRŞEY ÖNERMEYİN YAZIK BİZE GERCEKTEN
@Abdullah Hacıgül
Arkadaşım madem sende 10100f ve 3100 var sen karşılaştırıp fotoğraflarını atar mısın?Arkadaşlar an önce tartışma yaşadım forumda i3-10100 işlemçi kullandım daha önce amd 3100 işlemçiyide kullandım 3100 daha cok performans verdiğini gördüm i3 işlemçiyi daha önce farklı bir kullanıcı adıyla hangisini alayım diye sordum dengesizler yüzüne i3 işlemçi aldım benim alacam zaman ikiside aynı fiyattı hemen hemen yorumlar yüzüne ben anakart ve işlemçii degiştirdim yazık degilmi bana tırnam sızlayarak inşaatlarda yağmurun altında para kazanıyorum zor zekat para biriktiriyorum LÜTFEN BİLMEDEN BİRŞEY ÖNERMEYİN YAZIK BİZE GERCEKTEN
@Abdullah Hacıgül
Yorumun çok da inandırıcı gelmedi bana nedense...Arkadaşlar an önce tartışma yaşadım forumda i3-10100 işlemçi kullandım daha önce amd 3100 işlemçiyide kullandım 3100 daha cok performans verdiğini gördüm i3 işlemçiyi daha önce farklı bir kullanıcı adıyla hangisini alayım diye sordum dengesizler yüzüne i3 işlemçi aldım benim alacam zaman ikiside aynı fiyattı hemen hemen yorumlar yüzüne ben anakart ve işlemçii degiştirdim yazık degilmi bana tırnam sızlayarak inşaatlarda yağmurun altında para kazanıyorum zor zekat para biriktiriyorum LÜTFEN BİLMEDEN BİRŞEY ÖNERMEYİN YAZIK BİZE GERCEKTEN
@Abdullah Hacıgül
kalk lan numaracı horoz
KAYNAK SUN DİYORUM!Forumda birlik olmuşlar
şaka gibi ya isteyen olursa evi yakın olursa gelsin baksın
İnternet denen bir şey var burdan ss atabilirsin gidip ev mev bahane bulup konuyu çevirme haksızsın işte bide düzgün konuşmayı öğren önce milletleForumda birlik olmuşlar
Arkadaşlarını toplayıp bilği çöplüğü mi cevirdin ?kalk lan numaracı horoz
Fotoğraf makinesi tam anlamıyla 1826 yılında Joseph Nicephore Niepce tarafından çeşitli kimyasallar kullanarak elde edilmiştir. Evinin arka bahçesinde ilk fotoğrafı çekmiştir. Yani fotoğraf atabilirsin.Forumda birlik olmuşlar