Neler Yeni

Arkadaşlar Bir Konu Hakkına Bilğiniz Yoksa Yazmayınız ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Dediğiniz doğru değil ama doğru olsaydı bile foruma soruyorsunuz, araştıracaktınız. Kendi suçunuz. Kimse size zorla bir şey aldırmadı :)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar an önce tartışma yaşadım forumda i3-10100 işlemçi kullandım daha önce amd 3100 işlemçiyide kullandım 3100 daha cok performans verdiğini gördüm i3 işlemçiyi daha önce farklı bir kullanıcı adıyla hangisini alayım diye sordum dengesizler yüzüne i3 işlemçi aldım benim alacam zaman ikiside aynı fiyattı hemen hemen yorumlar yüzüne ben anakart ve işlemçii degiştirdim yazık degilmi bana tırnam sızlayarak inşaatlarda yağmurun altında para kazanıyorum zor zekat para biriktiriyorum LÜTFEN BİLMEDEN BİRŞEY ÖNERMEYİN YAZIK BİZE GERCEKTEN
@Abdullah Hacıgül
i3 daha performanslı ama sen bilirsin.Ayrıca AMD Anlaşmalı Bir Oyunda (BF) Gibi Test Yaptıysan Amd Tabikide Daha Çok FPS Alır

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaşlar an önce tartışma yaşadım forumda i3-10100 işlemçi kullandım daha önce amd 3100 işlemçiyide kullandım 3100 daha cok performans verdiğini gördüm i3 işlemçiyi daha önce farklı bir kullanıcı adıyla hangisini alayım diye sordum dengesizler yüzüne i3 işlemçi aldım benim alacam zaman ikiside aynı fiyattı hemen hemen yorumlar yüzüne ben anakart ve işlemçii degiştirdim yazık degilmi bana tırnam sızlayarak inşaatlarda yağmurun altında para kazanıyorum zor zekat para biriktiriyorum LÜTFEN BİLMEDEN BİRŞEY ÖNERMEYİN YAZIK BİZE GERCEKTEN
@Abdullah Hacıgül
Arkadaşım madem sende 10100f ve 3100 var sen karşılaştırıp fotoğraflarını atar mısın?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
@Abdullah Hacıgül
Yorumun çok da inandırıcı gelmedi bana nedense...
Ve sen de araştır sonuçta senin satın alacağın bişi ve tek karar vereceğin yer forumlar olmasın.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Forumda birlik olmuşlar :ROFLMAO:
şaka gibi ya isteyen olursa evi yakın olursa gelsin baksın
İnternet denen bir şey var burdan ss atabilirsin gidip ev mev bahane bulup konuyu çevirme haksızsın işte bide düzgün konuşmayı öğren önce milletle

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Forumda birlik olmuşlar :ROFLMAO:
şaka gibi ya isteyen olursa evi yakın olursa gelsin baksın
Fotoğraf makinesi tam anlamıyla 1826 yılında Joseph Nicephore Niepce tarafından çeşitli kimyasallar kullanarak elde edilmiştir. Evinin arka bahçesinde ilk fotoğrafı çekmiştir. Yani fotoğraf atabilirsin.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom