- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanı yok mudur acabaOlsun olmasın farketmez kendinde yapabilirsin. N11'de olanda O.c yazıyor beyaz olan da belirtilmemiş.
Yanı yok mudur acabaOlsun olmasın farketmez kendinde yapabilirsin. N11'de olanda O.c yazıyor beyaz olan da belirtilmemiş.
Oc olması çok önemli değil onu kendin de yaparsın. O.c dediği fabrika çıkışlı mhz si aşırtılmış bunu elle de yapmak çok kolay.Yanı yok mudur acaba
Yanı yok mudur acaba
Nasıl yapiliyoeOc olması çok önemli değil onu kendin de yaparsın. O.c dediği fabrika çıkışlı mhz si aşırtılmış bunu elle de yapmak çok kolay.
Afterburner indiriyorsun clock speed değerini arttırıyorsun bu kadar. Voltaj felan vermiyorsun.Nasıl yapiliyoe
N11 dolandırıcının kol gezdiği site neyi güvenilir beni dolandırdılar. Tebilondan ekran kartı aldım en iyi hizmet veren firma şu an piyasadakin11 daha güvenli bence mining için alıyorsanız lhr oldugu için n11 de ki alınmaz diger siteyi ilk defa görüyorum zaten
n11 den çok alışveriş yaptım hiçbir sorunum olmadı şans işi biraz birde aldıgın satıcıyı filan araştırıcaksın tabii kiN11 dolandırıcının kol gezdiği site neyi güvenilir beni dolandırdılar. Tebilondan ekran kartı aldım en iyi hizmet veren firma şu an piyasadaki