Fiyat ve linkQuinn V2 | AMD Ryzen 5 4500 | 8 GB DDR4 | GTX 1050 Ti 4 GB | 240 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı bu bilgisayar iyi mi?
Fiyat ve
NasilMesaj otomatik birleştirildi:
Ya fotograf koydum link koymayi bilmiyorum bilgisayarin fiyati 8000 bin TL
Hocam düzgün indirim kovalarsan daha iyisi cikar mi çıkar ama psu bilgisi göremedim ayrıca 256 gb ssd azMesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil
Yok zaten alacagin zaman 256 gb 512 yapacagim belki yilbasinda indirin yaparlar onu bekliyorum yeni yil indirmi flnHocam düzgün indirim kovalarsan daha iyisi cikar mi çıkar ama psu bilgisi göremedim ayrıca 256 gb ssd az
Bence almamalısın , indirimde daha iyisini bu fiyatlarda bulabilirsin. 8k vermeye değmez, illa ki almak istiyorum diyorsan da yeni nesil oyunlarda cok fps verecegini düşünmüyorum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasil
Anladim hocamYok zaten alacagin zaman 256 gb 512 yapacagim belki yilbasinda indirin yaparlar onu bekliyorum yeni yil indirmi fln
Ya yok suan almayacagim ocak ayinda fln alcagimBence almamalısın , indirimde daha iyisini bu fiyatlarda bulabilirsin. 8k vermeye değmez, illa ki almak istiyorum diyorsan da yeni nesil oyunlarda cok fps verecegini düşünmüyorum.
Sagol hocam arkadaşı yanlış yönlendireceğim diye korkmadım değil açık açık söyleyemiyorum değmeyeceğiniBence almamalısın , indirimde daha iyisini bu fiyatlarda bulabilirsin. 8k vermeye değmez, illa ki almak istiyorum diyorsan da yeni nesil oyunlarda cok fps verecegini düşünmüyorum.
Ocak ayına bu sistem kalmazYa yok suan almayacagim ocak ayinda fln alcagim
Kanka bu fiyata cok saglam pcleri sınırlı stokla defalarca sattılarını gördük. O stokları yakalayamasa dahi indirimlerde en azından bundan daha güzelini yakalar. Çünkü gerçekten 8k ya değmez en azından benim düşüncem öyleSagol hocam arkadaşı yanlış yönlendireceğim diye korkmadım değil açık açık söyleyemiyorum değmeyeceğini
Ocak ayına bu sistem kalmaz
Sagol hocam arkadaşı yanlış yönlendireceğim diye korkmadım değil açık açık söyleyemiyorum değmeyeceğini
Ocak ayına bu
Evt onu biliyorum ben sadece bu tarz birsey alicam degermi diye sormak istedimSagol hocam arkadaşı yanlış yönlendireceğim diye korkmadım değil açık açık söyleyemiyorum değmeyeceğini
Ocak ayına bu sistem kalmaz
Ve arkadasın da dedigi gibi ocak ayına kadar bu sistem kalmaz, fakat daha iyisine denk gelebilirsinKanka bu fiyata cok saglam pcleri sınırlı stokla defalarca sattılarını gördük. O stokları yakalayamasa dahi indirimlerde en azından bundan daha güzelini yakalar. Çünkü gerçekten 8k ya değmez en azından benim düşüncem öyle