zX1ScreamofNİGht
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Arkadaşlar qr ı okuttum ama düzeltemedim yardımcı olurmusunuz arada bir çıkıyor
bir şey atmıyorsun dostum.Fotgraflar bu
usta fotoğrafları yuklediğimi sandım kusura bakma şuan onunla uğraşıyorum normal telefon kamerasıyla çektim ama atılmadıbir şey atmıyorsun dostum.
ram 16 gb 8 8Ram kaç gb? Tek kanal mı kullanıyorsunuz?
Valorant guard hatası kaldır bir daha yükleusta fotoğrafları yuklediğimi sandım kusura bakma şuan onunla uğraşıyorum normal telefon kamerasıyla çektim ama atılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mavi ekran hatası alıyorsun ,mavi ekran konusu açıp minidumb ekle orada bilenler minidumbları okuyanlar sorunu çözmene yardımcı olurlar .usta fotoğrafları yuklediğimi sandım kusura bakma şuan onunla uğraşıyorum normal telefon kamerasıyla çektim ama atılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
forum.donanimarsivi.com
Ramleri tek tek denemeye çalış eğer yine devam ederse minidump dosyalarını buraya at.ram 16 gb 8 8
Mavi ekran hatası alıyorsun ,mavi ekran konusu açıp minidumb ekle orada bilenler minidumbları okuyanlar sorunu çözmene yardımcı olurlar .
Rehber - Minidump Dosyalarını Paylaşın İnceleyelim
Minidump dosyaları, bilgisayarınız mavi ekran aldığınızda oluşan döküm dosyasıdır. Minidump dosylarını analiz ederek hataya sebep olan işlemleri tespit edebiliriz. Minidump dosyaları, "C:\Windows\Minidump" klasöründe bulunur ve ".dmp" uzantılıdır. (Memory.dmp değil) Bu dosyaları sizden...forum.donanimarsivi.com
tekşekürlerRamleri tek tek denemeye çalış eğer yine devam ederse minidump dosyalarını buraya at.