Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar Bu Fiyata Kulaklık Önerisi Alabilir Miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rojat
Bütçe
1500
Arkadaşlar bu kulaklığı düşünüyorum fiyatı 1400tl bu fiyat civarında daha iyi olduğunu düşündüğünüz kulaklıklar var mı?
Önerilere açığım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar bu kulaklığı düşünüyorum fiyatı 1400tl bu fiyat civarında daha iyi olduğunu düşündüğünüz kulaklıklar var mı?
Önerilere açığım

bu modelde dahil gamepower ın bir çok kulaklığında dip sesten şikayetçi olan çok almanızı önermem.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
Mehmet Aslan
önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
bütçendeki kulaklıklar hakkında bir bilgim yok maalesef. Ben bu modeli kullanıyorum dip ses vs yok memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

önerebileceğiniz bir kulaklık var mı?
itopya indirimlerine de bak belki güzel model bulursun

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rojat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçendeki kulaklıklar hakkında bir bilgim yok maalesef. Ben bu modeli kullanıyorum dip ses vs yok memnunum.

itopya indirimlerine de bak belki güzel model bulursun
mikrofon kalitesi nasıl peki ikinizde önerdiniz çünkü ve fiyatı gayet güzel

https://www.gaming.gen.tr/urun/1152...1-surround-oyuncu-kulaklik/?ref=akakce&v=1.85
bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,970
İsim
Mehmet Aslan

hamzaersoy

80+ Bronze

https://www.gaming.gen.tr/urun/1152...1-surround-oyuncu-kulaklik/?ref=akakce&v=1.85
bu kulaklık hakkında bilginiz var mı?
h2002p dün evime geldi ve şu ana kadar kullandığım en iyi mikrofon kalitesi bunda diyebilirim. driverımsı bi uygulaması da var orada ses hakkında istediğin ayarı yapabiliyorsun; oyun, basslı müzik, konser havası gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rojat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
h2002p dün evime geldi ve şu ana kadar kullandığım en iyi mikrofon kalitesi bunda diyebilirim. driverımsı bi uygulaması da var orada ses hakkında istediğin ayarı yapabiliyorsun; oyun, basslı müzik, konser havası gibi
herkes övdü artık almazsam ayıp olur :D alıyorum gitti

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rojat
mikrofonu klavyeye tıklama sesimi de alıyor odanın diğer ucunda ki kardeşimin sesini bile alıyor ve kafamı çok sıkıyor anlamadım bana mı kusurlu ürün geldi şimdi geldi kulaklık ilk deneyimim kötü kulaklarım ağrıyor :D

hamzaersoy

80+ Bronze
mikrofonu klavyeye tıklama sesimi de alıyor odanın diğer ucunda ki kardeşimin sesini bile alıyor ve kafamı çok sıkıyor anlamadım bana mı kusurlu ürün geldi şimdi geldi kulaklık ilk deneyimim kötü kulaklarım ağrıyor :D
kulaklarım ağrımadı ama evet eski kulaklığıma nazaran taban kısmı benim de kafama baskı uyguluyor. ben daha çok sesi fulleyip yanımda hoparlör niyetine kullanıyorum ama pek kafama takmadım bile :D mikrofon ayarı ise basit birkaç uygulama ile çözülebilir şeyler diye düşünüyorum gürültü engelleyici uygulamalar vb

Top Bottom