Neler Yeni

Arkadaşlar Bu Kampanyayı İmzalayalım

Rammstein

80+ Silver
Yapılan şeylerden hangisinin karşılığını aldık ki. :(
Denesinler bakalım ne olacak.
Korona mutasyona uğradı, normalde ciddiye almazlar diyordum. Ama mutasyona uğrayınca bir şeyler olabilir iptal konusunda. Çünkü bulaşma ihtimali arttı virüsün.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
film gibi okuyom varya çok heyecanlı gidiyor nolcak acaba sonda
Hocam Ebubekir Sıddık Özel Okulda Benim Vergilerimle Okuyup kpssye Girecek.Sonra Torpil İle 3000 Tl Maaşı 15000 tl olarak alıcak,Bizde asgari ücrete ŞüKÜRet Diyen Arkadaşlarla kalacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korona mutasyona uğradı, normalde ciddiye almazlar diyordum. Ama mutasyona uğrayınca bir şeyler olabilir iptal konusunda. Çünkü bulaşma ihtimali arttı virüsün.
Hocam Bizim Devlet Döviz Girsin Diye İngiltereye Olan Uçuşları Daha Yeni Kapadı.Türkiyede Her Türlü Vardır O V2 Koronadan

Rammstein

80+ Silver
Hocam Ebubekir Sıddık Özel Okulda Benim Vergilerimle Okuyup kpssye Girecek.Sonra Torpil İle 3000 TL Maaşı 15000 TL olarak alıcak,Bizde asgari ücrete ŞüKÜRet Diyen Arkadaşlarla kalacaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Bizim Devlet Döviz Girsin Diye İngiltereye Olan Uçuşları Daha Yeni Kapadı.Türkiyede Her Türlü Vardır O V2 Koronadan
Aynen, iptal olmasa bile ertelenebilir. Bu bulaşırsa ailelere de çok büyük ihtimal bulaşıyor çünkü. Ayrıca aileler daha önce geçirse bile bu mutasyonlu olduğu için bulaşmama ihtimali düşük değil.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Aynen, iptal olmasa bile ertelenebilir. Bu bulaşırsa ailelere de çok büyük ihtimal bulaşıyor çünkü. Ayrıca aileler daha önce geçirse bile bu mutasyonlu olduğu için bulaşmama ihtimali düşük değil.
Hocam Akşama Bilim Kurulu Toplantısı Varmış.Twitterdaki iptal Olsun hastagi 600000e Ulaşır Diye Düşünüyorum O saate kadar.İmza Kampanyasıda 400000e dayandı.İşler Değişebilir

Quasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Quasi
Canlı derslerden bir şey anlamadığım için umudum kalmadı canlı ders konusunda, neden derseniz hocanın bağlantısı gidip geliyor en can alıcı noktada bu da hevesimi oldukça kırıyor şimdi de iyi not almak için eşek gibi çalışıyorum. 5 saatlik canlı dersten çıkıyorum 4 saatlik etüte oradan eve geliyorum nefes almadan ödevleri bitirmek zorunda kalıyorum. Çok zorlaştı şartlar 4 saat maskeli bir şekilde ders alıyorum...

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Canlı derslerden bir şey anlamadığım için umudum kalmadı canlı ders konusunda, neden derseniz hocanın bağlantısı gidip geliyor en can alıcı noktada bu da hevesimi oldukça kırıyor şimdi de iyi not almak için eşek gibi çalışıyorum. 5 saatlik canlı dersten çıkıyorum 4 saatlik etüte oradan eve geliyorum nefes almadan ödevleri bitirmek zorunda kalıyorum. Çok zorlaştı şartlar 4 saat maskeli bir şekilde ders alıyorum...
bide hocaların ders notlarıyla uğraşıyoruz.onları yazmak için de 4 5 saat gidiyor

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hocam Akşama Bilim Kurulu Toplantısı Varmış.Twitterdaki iptal Olsun hastagi 600000e Ulaşır Diye Düşünüyorum O saate kadar.İmza Kampanyasıda 400000e dayandı.İşler Değişebilir
İptal edilmeli baba tarafımda sadece dedemde kronik hastalık yok
Babaannem halam babamın teyzeleri
Bir kaç amcası kuzenleri
Ve onlara benden bulaşırsa ben vicdan azabından ölürüm
Peki meb
Onlara bir şey olursa sadece benim suçum mu
Hayır sadece benim değil
Hatta benim neredeyse hiç suçum olmaz
Meb in sınav sevdası yüzünden ben ailemi kaybedemem...

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
İptal edilmeli baba tarafımda sadece dedemde kronik hastalık yok
Babaannem halam babamın teyzeleri
Bir kaç amcası kuzenleri
Ve onlara benden bulaşırsa ben vicdan azabından ölürüm
Peki meb
Onlara bir şey olursa sadece benim suçum mu
Hayır sadece benim değil
Hatta benim neredeyse hiç suçum olmaz
Meb in sınav sevdası yüzünden ben ailemi kaybedemem...
Bence de Öyle.2.dönem Olalım 2.dönem notuyla karne alalım.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Şimdi sınav olanlar var olmayanlar var şimdi sinavlar olmaza sinav olanlara haksizlik olcak o kadar çalişdilar olsa bu sefer corona niye millet basbasbaģırıyor kafam karisti milli eģitim bakani olmak zor benim acimdan o yüzden olmucam :D
Ama şöyle bişe de var onlar sadece 1.üniteden olduysa biz bir kaç üniteden olacaz.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
yA karDşM snV olaCksnZ nEYdn gAçüySün?
MaSqEnİ TaK, kURallArA uY gOroNa oLmzSn.

Toplu taşıma: really?

Top Bottom