Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
sıkıntı şurada şu andan itibaren kasa 2. el olarak geçecek ve aşırı değer kaybedecek ki anladığım kadarıyla insanlar rampage sevmiyormuş bende yeni öğrendim bunu eskiden kaliteli marka diyorlardı bilmiyodum bende bu kadar değiştirdiğini kendini şuan en iyi seçenek akım korumalı gibi gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyw sanada dostum
Akım korumalı priz alın o zaman hocam şuanlık. Elinize para geçince, kasayı da satıp üstüne koyup iyi birşeyler alırsınız. O zamana kadar akım korumalı ile kullanın sıkıntı olacağını sanmam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bu sisteme bu psu çok çok fazla siz mi seçtiniz yoksa sistemde kendisi mi geliyor
kasa ile geliyordu

Akım korumalı priz alın o zaman hocam şuanlık. Elinize para geçince, kasayı da satıp üstüne koyup iyi birşeyler alırsınız. O zamana kadar akım korumalı ile kullanın sıkıntı olacağını sanmam.
kasanın herhangibir sıkıntısı var mıdır ki? bilemedim şimdi hava akımının gayet iyi olduğunu söylemişti arkadaşım ancak psu'su sıkıntıdır sadece diye biliyordum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
kasa ile geliyordu

kasanın herhangibir sıkıntısı var mıdır ki? bilemedim şimdi hava akımının gayet iyi olduğunu söylemişti arkadaşım ancak psu'su sıkıntıdır sadece diye biliyordum
850w fazla fazla yeterli olur uzun ömür açısından 850w dedim ekran kartı yükseltirken sıkıntı çekmezsin kasa güzel bu arada kasaya lafım yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
850w fazla fazla yeterli olur uzun ömür açısından 850w dedim ekran kartı yükseltirken sıkıntı çekmezsin kasa güzel bu arada kasaya lafım yok
ok anladım peki değiştereceğim ya 2 yıl içinde o zaman ne almalıyım? öneriniz varmıdır?

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
kasa ile geliyordu

Kasa buysa iyi gibi duruyor. 4 fan, ön tarafıda mesh gibi duruyor. Hava akışı iyidir bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Şimdi söylemek mantıksız 2 yıl sonraki fiyatlar aynı değil
tamam fiyatını boşverin siz kredi çekerim en fazla artık integrated graphics kullanmaktansa bu kasamı kullanmayı tercih ederim siz sadece güvenli ve uzun ömürlü birşeyler önerseniz yeter

Bence şuan öneri almayın. Değiştireceğiniz zaman konu açın. 2 yıl içinde daha iyi kasalar piyasaya çıkabilir.
kasa değiştirmeyi düşünmüyorum ama psu bu kadar dengesiz bir şey ise değiştireceğim 2 yıl içinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,548
Üyeler
167,857
Son üye
Alptekung
Top Bottom