Suriyeli Eşek_31
80+ Silver
Dahası
Güneş enerjisini nasıl yaptın merak ettimistanbul
Güneş enerjisini nasıl yaptın merak ettimistanbul
biz önerileri aldık 2.5k lık bir psu almaya karar verdim 2 yıl sonrasında kasa şuanda elimde olduğu için malesef ki değiştiremiyorum ama ilgin ve önerin için teşekkür ederimalacağın kasa ile 200 TL fark var arkadaşlar benden daha iyi bilir ama buna da bakabilirsin![]()
Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Thermaltake S200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CA-3X2-65M1WE-00 ITOPYA'dawww.itopya.com
Başlığı tam okumadım ben ilk defa alıyorsun sandım pardonbiz önerileri aldık 2.5k lık bir psu almaya karar verdim 2 yıl sonrasında kasa şuanda elimde olduğu için malesef ki değiştiremiyorum ama ilgin ve önerin için teşekkür ederim
pardona lüzum yok sizin düşünceniz yeter önemli olan niyettir iyi günler dilerimBaşlığı tam okumadım ben ilk defa alıyorsun sandım pardon
5 yıl kullansalar ne olucak dostum psu patladığında yüzde 90 ihtimalle tüm sistem çöp oluyorama belki de 3-4 yıl kullanmışlardır? ki üstüne sisteme 5 yıl garanti bastım
cidden öyle mi ama başka kasaya param yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler şimdi ben 6 yıl garanti de yaptırdım o zaman belki idare edebilir değil mi?
tüm sisteme 6 yıl psu ve kasa için 2 yıl garanti çektim ben o konuda rahatım zaten 2 yıla psu değişecek5 yıl kullansalar ne olucak dostum psu patladığında yüzde 90 ihtimalle tüm sistem çöp oluyor
psu patladığında garantide yanıyortüm sisteme 6 yıl psu ve kasa için 2 yıl garanti çektim ben o konuda rahatım zaten 2 yıla psu değişecek
garanti kapsamına alınmıyor ayrıca akım korumalı prizle alakası hiç yok rampage japon kondansitörler kullanmıyor zaten hepsi çin işi ucuz kondansatörler sistem yüke girdi mi iptal olabilir gelecek olan dengesiz akıma karşı koruma sağlayamaması dışında.tüm sisteme 6 yıl psu ve kasa için 2 yıl garanti çektim ben o konuda rahatım zaten 2 yıla psu değişecek
akım korumalı priz üçlüyle 2 senedir kullanıyorum rampage kasa psu hiç bir sorun olmadı ses cızırtı vesale onlarda yok ısınma da yok gayet normalRampage Prolix bronze 850w+ diye bir kasa vardı itopyada hazır sistem ile geliyor idi bir sıkıntı çıkmaz dimi şimdi patlar falan allah korusun korkmaya başladım internette canlı bomba vs. diyorlar
tamamdır teşekkürlerpsu patladığında garantide yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
garanti kapsamına alınmıyor ayrıca akım korumalı prizle alakası hiç yok rampage japon kondansitörler kullanmıyor zaten hepsi çin işi ucuz kondansatörler sistem yüke girdi mi iptal olabilir gelecek olan dengesiz akıma karşı koruma sağlayamaması dışında.