Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
alacağın kasa ile 200 TL fark var arkadaşlar benden daha iyi bilir ama buna da bakabilirsin
biz önerileri aldık 2.5k lık bir psu almaya karar verdim 2 yıl sonrasında kasa şuanda elimde olduğu için malesef ki değiştiremiyorum ama ilgin ve önerin için teşekkür ederim

CupOk

80+ Bronze
biz önerileri aldık 2.5k lık bir psu almaya karar verdim 2 yıl sonrasında kasa şuanda elimde olduğu için malesef ki değiştiremiyorum ama ilgin ve önerin için teşekkür ederim
Başlığı tam okumadım ben ilk defa alıyorsun sandım pardon

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

Reav

80+ Silver
ama belki de 3-4 yıl kullanmışlardır? ki üstüne sisteme 5 yıl garanti bastım

cidden öyle mi ama başka kasaya param yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:

teşekkürler şimdi ben 6 yıl garanti de yaptırdım o zaman belki idare edebilir değil mi?
5 yıl kullansalar ne olucak dostum psu patladığında yüzde 90 ihtimalle tüm sistem çöp oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
5 yıl kullansalar ne olucak dostum psu patladığında yüzde 90 ihtimalle tüm sistem çöp oluyor
tüm sisteme 6 yıl psu ve kasa için 2 yıl garanti çektim ben o konuda rahatım zaten 2 yıla psu değişecek

Reav

80+ Silver
tüm sisteme 6 yıl psu ve kasa için 2 yıl garanti çektim ben o konuda rahatım zaten 2 yıla psu değişecek
psu patladığında garantide yanıyor :)

garanti kapsamına alınmıyor ayrıca akım korumalı prizle alakası hiç yok rampage japon kondansitörler kullanmıyor zaten hepsi çin işi ucuz kondansatörler sistem yüke girdi mi iptal olabilir gelecek olan dengesiz akıma karşı koruma sağlayamaması dışında.

Emre01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Emre Can ÖZER
Rampage Prolix bronze 850w+ diye bir kasa vardı itopyada hazır sistem ile geliyor idi bir sıkıntı çıkmaz dimi şimdi patlar falan allah korusun korkmaya başladım internette canlı bomba vs. diyorlar
akım korumalı priz üçlüyle 2 senedir kullanıyorum rampage kasa psu hiç bir sorun olmadı ses cızırtı vesale onlarda yok ısınma da yok gayet normal

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
psu patladığında garantide yanıyor :)

garanti kapsamına alınmıyor ayrıca akım korumalı prizle alakası hiç yok rampage japon kondansitörler kullanmıyor zaten hepsi çin işi ucuz kondansatörler sistem yüke girdi mi iptal olabilir gelecek olan dengesiz akıma karşı koruma sağlayamaması dışında.
tamamdır teşekkürler

Top Bottom