Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

Reaksiyon skoru
91
Rampage Prolix bronze 850w+ diye bir kasa vardı itopyada hazır sistem ile geliyor idi bir sıkıntı çıkmaz dimi şimdi patlar falan allah korusun korkmaya başladım internette canlı bomba vs. diyorlar

Kitapta yazıyor kumardan,zinadan uzak durun amma velakin rampage'den kaçın kaçın diyor.

Rampage Prolix bronze 850w+ diye bir kasa vardı itopyada hazır sistem ile geliyor idi bir sıkıntı çıkmaz dimi şimdi patlar falan allah korusun korkmaya başladım internette canlı bomba vs. diyorlar
Gamepower ve rampage için canlı bomba demek yanlış olmaz .

Kitapta yazıyor kumardan,zinadan uzak durun amma velakin rampage'den kaçın kaçın diyor.
yani patlar mı yani diğer kasalar aşırı pahalı idi ve bende fakirim o kasalara göre yani patlar mı?

Bir şey olmaz ama şans işi 3 yıl kullandım bir şey olmadı

Her ay en az 2 tane bozulan patlayan rampage psu konusu açılıyor forumda e karar vermek pek zor değil.

Bir şey olmaz ama şans işi 3 yıl kullandım bir şey olmadı
tammdır teşekkürler başkalarının yorumları ve senin yorumunu da göz önüne alacağım tşk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akım korumalı priz al. Yada iptal edebilirsen iptal et. Bütçe yoksa ekran kartından falan kısıp iyi bir kasa al bence.
akım korumalı priz alsam sorunu çözer mi kasa elimde de..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,333
Üyeler
190,733
Son üye
Rickkyy
Geri