Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
tamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rampage psu'lar sıkıntılı ama şans meselesi. Dirençli bir priz alman lazım. Olacağı varsa da böyle çözersin inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Her ay en az 2 tane bozulan patlayan rampage psu konusu açılıyor forumda e karar vermek pek zor değil.
ama belki de 3-4 yıl kullanmışlardır? ki üstüne sisteme 5 yıl garanti bastım
Abie gasa bum bum
cidden öyle mi ama başka kasaya param yok...

Rampage psu'lar sıkıntılı ama şans meselesi. Dirençli bir priz alman lazım. Olacağı varsa da böyle çözersin inşallah
teşekkürler şimdi ben 6 yıl garanti de yaptırdım o zaman belki idare edebilir değil mi?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
ama belki de 3-4 yıl kullanmışlardır? ki üstüne sisteme 5 yıl garanti bastım

cidden öyle mi ama başka kasaya param yok...
Şaka yaptım kanka sakin ol şimdilik bir akım korumalı priz al elektrik giderse sıkıntı olmaz bütçen olduğu zaman yeni bir psu al kasa değiştirmeye gerek yok psu yeterli 1-2 yıl kullan en fazla (akım korumalı priz ile) sonra değiştirirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Şaka yaptım kanka sakin ol şimdilik bir akım korumalı priz al elektrik giderse sıkıntı olmaz bütçen olduğu zaman yeni bir psu al kasa değiştirmeye gerek yok psu yeterli 1-2 yıl kullan en fazla (akım korumalı priz ile) sonra değiştirirsin
oh tamam aşırı korktum bi an acaba ilk açtığımda pat diye giderse ne yaparım ben dedim bi an zaten 2 yıla o kadar para birikir belki msı mag serisine geçerim

furkan_qp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
furkan
tammdır teşekkürler başkalarının yorumları ve senin yorumunu da göz önüne alacağım tşk

akım korumalı priz alsam sorunu çözer mi kasa elimde de..
İstersen kasayı sat. Konu aç buraya kasadan gelen para ile daha iyi bir şey önerirler. Satmayacaksan akım korumalı priz al.

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
oh tamam aşırı korktum bi an acaba ilk açtığımda pat diye giderse ne yaparım ben dedim bi an zaten 2 yıla o kadar para birikir belki msı mag serisine geçerim
😂 kasa ilk açılmada niye patlasın psu'nun korumaları zayıf sadece eğer elektrik giderse falan yanma ihtimali var patlama filan nadir görülen bir şey akım korumalı priz ile 2 yıl idare eder seni rahat ol

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
😂 kasa ilk açılmada niye patlasın psu'nun korumaları zayıf sadece eğer elektrik giderse falan yanma ihtimali var patlama filan nadir görülen bir şey akım korumalı priz ile 2 yıl idare eder seni rahat ol
eyw dostum 14 yıl sonra ilk defa pc değiştirdim resmen ruhum yerinden çıkıyordu eyw

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
İstersen kasayı sat. Konu aç buraya kasadan gelen para ile daha iyi bir şey önerirler. Satmayacaksan akım korumalı priz al.
sıkıntı şurada şu andan itibaren kasa 2. el olarak geçecek ve aşırı değer kaybedecek ki anladığım kadarıyla insanlar rampage sevmiyormuş bende yeni öğrendim bunu eskiden kaliteli marka diyorlardı bilmiyodum bende bu kadar değiştirdiğini kendini şuan en iyi seçenek akım korumalı gibi gözüküyor

Hayırlı olsun iyi günler😄
eyw sanada dostum

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
sıkıntı şurada şu andan itibaren kasa 2. el olarak geçecek ve aşırı değer kaybedecek ki anladığım kadarıyla insanlar rampage sevmiyormuş bende yeni öğrendim bunu eskiden kaliteli marka diyorlardı bilmiyodum bende bu kadar değiştirdiğini kendini şuan en iyi seçenek akım korumalı gibi gözüküyor

eyw sanada dostum
Rampage kötü diyenleri haksız buluyorum rampage'in sıkıntısı Çin'den ürün alıp marka basmak ama başarılı ürünleri var bazı ürünleri hiç fena değil sadece rampage Everest gibi markalardan psu gibi önemli şeyler alınmaz idarelik bir psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Rampage kötü diyenleri haksız buluyorum rampage'in sıkıntısı Çin'den ürün alıp marka basmak ama başarılı ürünleri var bazı ürünleri hiç fena değil sadece rampage Everest gibi markalardan psu gibi önemli şeyler alınmaz idarelik bir psu
tamamdır eskiden rampage için en kaliteli şey diyorlardı yıl 2016 mı neydi glb orada kalmışım ben

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
tamamdır eskiden rampage için en kaliteli şey diyorlardı yıl 2016 mı neydi glb orada kalmışım ben
Yani o zamanlarda pek iyi değildi ama yabancı markalar Corsair Asus gibi markalar çok pahalıydı ve Türkiye'ye yeni gelmeye başlamıştı tek seçenek rampage gibi birşeydi ama şimdikinden çok daha iyi bir markaydı

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Yani o zamanlarda pek iyi değildi ama yabancı markalar Corsair Asus gibi markalar çok pahalıydı ve Türkiye'ye yeni gelmeye başlamıştı tek seçenek rampage gibi birşeydi ama şimdikinden çok daha iyi bir markaydı
anladım teşekkürler cahilliğimin karşılığını böyle çekeceğim galiba birde kaç W lık bir psu almalıyım ileride?

Top Bottom