Neler Yeni

Arkadaşlar bu kasa patlamaz değil mi çok şikayet gördüm endişelendim şimdi

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
tamam fiyatını boşverin siz kredi çekerim en fazla artık integrated graphics kullanmaktansa bu kasamı kullanmayı tercih ederim siz sadece güvenli ve uzun ömürlü birşeyler önerseniz yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa değiştirmeyi düşünmüyorum ama psu bu kadar dengesiz bir şey ise değiştireceğim 2 yıl içinde
Biraz pahalı ama yeni nesil bir psu pcı 5.0 özelliğine sahip sessiz bütün korumaları mevcut çok kaliteli ömürlük bir psu yeni ekran kartı aldığınız zaman değiştirmeyede gerek yok belkide alabileceğiniz en iyi psu'lardan biri https://www.amazon.com.tr/dp/B0B434...e=380333&creativeASIN=B0B4345YV7&linkCode=asn

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar/Yazılım/Mühendislik
Yani kasayı hiç kullanmadım. Kullananların yorumunu falanda okumadım. Görünüş olarak konuşuyorum. Ama iyi gibi bence. Şuanlık psu'yu satıp değiştire bilirsiniz. Kasa idare eder.
tamamdır teşekkürler arkadaşım kullanıyormuş da kendisi hep 45* ve altında kullanıyormuş bu kada ve stock fan ile o yüzden almıştım almaz olaymışım önerileriniz için çok teşekkür ederim

Biraz pahalı ama yeni nesil bir psu pcı 5.0 özelliğine sahip sessiz bütün korumaları mevcut çok kaliteli ömürlük bir psu yeni ekran kartı aldığınız zaman değiştirmeyede gerek yok belkide alabileceğiniz en iyi psu'lardan biri https://www.amazon.com.tr/dp/B0B434...e=380333&creativeASIN=B0B4345YV7&linkCode=asn
ekran kartını bir 5-6 yıl değiştirmem büyük ihtimalle

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
tamamdır teşekkürler arkadaşım kullanıyormuş da kendisi hep 45* ve altında kullanıyormuş bu kada ve stock fan ile o yüzden almıştım almaz olaymışım önerileriniz için çok teşekkür ederim

ekran kartını bir 5-6 yıl değiştirmem büyük ihtimalle
Değiştirdiğiniz zaman psu hep kalır anlamında dedim 10-15 yıl kullanırsın psu'yu mükemmel bir psu

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
daha düşük watt'a sahip olan ömürlük ama şu anki sistemimi kurtaracak ve daha ucuz birşeyler varmıdır?
Buda çok güzel aralarında pek fark yok sadece aralarındaki farklar şu şekilde yeni nesil değil bu yüzden ekstra bir kablo daha kullanman gerek modüler değil sistemi montajlarken zorluk çekersin 80 plus Gold değil fakat bu farkı hissetmezsin bile korumaları neredeyse aynı birde msı psu'dan bir tık daha sesli çalışır muhtemelen farkı anlamazsın bile https://www.hepsiburada.com/thermal...1-p-HBCV00000U2Y1E?url_src=and-product-detail 5 yıl garantisi var bunuda aynı şekilde rahat 6-7 yıl kullanırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler
Buda çok güzel aralarında pek fark yok sadece aralarındaki farklar şu şekilde yeni nesil değil bu yüzden ekstra bir kablo daha kullanman gerek modüler değil sistemi montajlarken zorluk çekersin 80 plus Gold değil fakat bu farkı hissetmezsin bile korumaları neredeyse aynı birde msı psu'dan bir tık daha sesli çalışır muhtemelen farkı anlamazsın bile https://www.hepsiburada.com/thermal...1-p-HBCV00000U2Y1E?url_src=and-product-detail
sesde sıkıntı yok genelde misafirim olmuyor ve yalnız yaşıyorum zaten çok da bir önemi yok o yüzden sesin zaten kulaklığı dışarıyla ilişkiyi kesenlerden bir tane aldım o yüzden sese önem vermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
sesde sıkıntı yok genelde misafirim olmuyor ve yalnız yaşıyorum zaten çok da bir önemi yok o yüzden sesin zaten kulaklığı dışarıyla ilişkiyi kesenlerden bir tane aldım o yüzden sese önem vermiyorum
Ses çok fark etmez zaten anlamazsın bile

nasıl çözebilirim peki?
İkisi birbiriyle alakalı gayetde fayda eder arkadaş bilmiyor herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yusuf Mert Tatar
İlgilendiği Kategoriler

The Semih

80+ Gold
PSU işi şakaya gelmez PC de en kaliteli parça PSU olmalı. Kasayı aldıkdan sonra sonradan PSU satın alabiliyorsan daha iyi olur.

Top Bottom