Arkadaşlar bu kombin güzel mi?

Rüyalanma oluyor evet. Geç saatte yatmamam gerek kanga lgs ye çalışıyorum
7.sınıfa geçmedin mi sen? LGS çalışmana gerek yok. Okuldan gelince tekrarını yap arada ders çalış yeter. LGS sadece 8. sınıf hem de. Yazın biraz ilk konuları çalışsan yeterli sonrası geliyor.

7.sınıfa geçmedin mi sen? LGS çalışmana gerek yok. Okuldan gelince tekrarını yap arada ders çalış yeter. LGS sadece 8. sınıf hem de. Yazın biraz ilk konuları çalışsan yeterli sonrası geliyor.
Evet 7 ye geçtim. Kanka ama her konu ve her sınıf birbiri ile bağlantılı. Birini öğrenemezsem diğerini de öğrenemem. Okuldan gelince bateri çalıyorum ders çalışıyorum. Günlük rutinde kitaba yer kalmıyor bu yüzden çok kaygılıyım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Evet 7 ye geçtim. Kanka ama her konu ve her sınıf birbiri ile bağlantılı. Birini öğrenemezsem diğerini de öğrenemem. Okuldan gelince bateri çalıyorum ders çalışıyorum. Günlük rutinde kitaba yer kalmıyor bu yüzden çok kaygılıyım.
Kitap okumanın ben pek yararı olduğunu düşünmüyorum tamamen zevk meselesi. Paragraf çöz kitap okuyamıyorsan.

Kitap okumanın ben pek yararı olduğunu düşünmüyorum tamamen zevk meselesi. Paragraf çöz kitap okuyamıyorsan.
Kitap okumak çok faydalı kanka düzgün konuşmayı sağlıyor örneğin.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Arkadaşlar sweatshirt olarak bunu seçtim;
Pantolon olarak bunu;
Ayakkabı olarak da bunu seçtim;

Ayakkabı ve eşofman olarak bunlarla değiştireyim mi?

Ben değiştirmemekte kararlıyım. Size sormak istedim.
@Che_ @Halsiz @Prmy @TİTAN. @Windows 11 aşığıyım
Hocam pantalon mavi kot olsa nasil olur

oo bilader hani forumu bıraktıdın nokuyoz

oo bilader hani forumu bıraktıdın nokuyoz
Minimum aktiflik ile tekrardan geldim. Artık pek konulara yazmaya gelmeyeceğim. Profil mesajları için de. Sadece bir konu olduğu zaman. Kız konusu değil merak etme.
Bunun otistik arkadaşı da sabah küfür edip gitti o da bıraktıdı sözde herifler ilgi için her şeyi yapiyor.
Tamam kanka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pantalon mavi kot olsa nasil olur
Olabilir o da güzel durur. Teşekkürler. Ama yırtık giyinemem kıllar çıkar aradan😂

Minimum aktiflik ile tekrardan geldim. Artık pek konulara yazmaya gelmeyeceğim. Profil mesajları için de. Sadece bir konu olduğu zaman. Kız konusu değil merak etme.

Tamam kanka.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olabilir o da güzel durur. Teşekkürler. Ama yırtık giyinemem kıllar çıkar aradan😂
Hadi bakiyim senden tam performans bekliyoeuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri