Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar Bu Sistemi Alıcam İyimi?

Semiramis41

80+ Bronze
daha iyi anakartı atar msnız o fiyata?
Tam bütce ne kadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

msi ya kötü demedim AMA ventus serisi genel olarak diğer ekran kartlarına göre giriş seviyesindeki ekran kartları oldugu için dedim ve kanka o anakarttaki soğutucu blok küçük hadi bişi olmaz diyelim işlemci ile hiç eşleştiremedim daha iyi anakartlar var o fiyata
Tam bütce ne kadar

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,292
İsim
Emir

Semiramis41

80+ Bronze
evet 136 bin civarı ediyor diye hatırlıyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,292
İsim
Emir
anlıyorum
1707235676812.png

shahbaztr

80+
Amazonun ürün özelliği kısmı hep yanlış olur , bilgi sahibi degilsin sanırım lga 1700 soket işlemcin varsa her lga 1700 soket anakarta takabilirsin işlemcini ama burda önemli olan aldığın işlemci üst seviye ise anakartının da üst seviye olması lazım yoksa voltajda düzensizlikler ve overclockda sorun yaşayabilirsin bilgine

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
LAN İ3Ü GÖRMEMİŞİM EWQEQEQWQWEQWEWEWQWEQEQWEQW BUNEEEEEE

Amazonun ürün özelliği kısmı hep yanlış olur , bilgi sahibi degilsin sanırım lga 1700 soket işlemcin varsa her lga 1700 soket anakarta takabilirsin işlemcini ama burda önemli olan aldığın işlemci üst seviye ise anakartının da üst seviye olması lazım yoksa voltajda düzensizlikler ve overclockda sorun yaşayabilirsin bilgine
heeeee

palit ekran kartı alma ossuruk gamer pls

ne

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
evet 136 bin civarı ediyor diye hatırlıyorum
Hocam Forumdaki arkadaşlarla daha düzgün üslupla konuşup, üst perdeden konuşmazsanız ve söylediklerine kulak verirseniz size daha iyi yardımcı olacaklardır, iyi forumlar :)

Floppa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Floppa Baba
Hocam Forumdaki arkadaşlarla daha düzgün üslupla konuşup, üst perdeden konuşmazsanız ve söylediklerine kulak verirseniz size daha iyi yardımcı olacaklardır, iyi forumlar :)
kanka 136 bin dedim ne dedim anlamadım üst perdedende konuşmuyorum ayrıca lütfen doğru bir dille anlatın

Mr.Zatt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mustafa Emir KILIÇ
kanka 136 bin dedim ne dedim anlamadım üst perdedende konuşmuyorum ayrıca lütfen doğru bir dille anlatın
O mesajını kastederek yazmadım, genel üslubun ile alakalı olarak yazdım.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,292
İsim
Emir
konu o zaten,şu an oyundayım anakartı arattığımda ddr4 versiyonu cıkıyor ddr5 bile çıkmıyor başka bir yerde de bilgisine bakamadım

Top Bottom