İphone 14 tabii ki, altın gibi piyasası, hem kullanıyorsun hem kullandıkça değerleniyor. İphone klas telefon gerçekten, ölümüne Xiaomi kullanan ve android ci biri olarak söylüyorum ki sen sırtını iphone piyasasına ver, mi 11 aldım telefon artık ısınıyor ve kasıyor, desem ki yıllar geçti ondan sonra bir bakıyorum ki kamera performansı downgrade yemiş ... Yazılımsal s...tler, şuan satmaya kalksam zor.Şu an kullandığım telefon s21 ultra. Annemin telefonu kırıldı ona benimkini verecem ben yeni alacam
S22 ultra s21 ultra
Iphone 14 128gb iphone 13 128gb
Hangisini tercih etmeliyim?
kağıt üstündeki üstünlüğünden bahsetmeden tamamen kullanıyıcı deneyimlerimi paylaşacağım. Üniversite öğrencisi biri olarak gerek s-pen gerek samsung ekosistemi günlük işlerde dahil olmak üzere hayatımı yarı yarıya kolaylaştırıyor. iphone 14 fiyatına çıkalacaksa sıfır s23 tercih ederim.İkinci el kesinlikle almam s22 ultrayi neden tercih ettiniz
Bende yıllardır android kullandım ve yakın zamanda ipad almıştım ve orda iphonenin kalitesini anlamıştım, 14 alacak kadar durumum olabilir mi bilmiyorum ama 13 alabilirimİphone 14 tabii ki, altın gibi piyasası, hem kullanıyorsun hem kullandıkça değerleniyor. İphone klas telefon gerçekten, ölümüne Xiaomi kullanan ve android ci biri olarak söylüyorum ki sen sırtını iphone piyasasına ver, mi 11 aldım telefon artık ısınıyor ve kasıyor, desem ki yıllar geçti ondan sonra bir bakıyorum ki kamera performansı downgrade yemiş ... Yazılımsal s...tler, şuan satmaya kalksam zor.
Şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz, ve yakın zamanda fiyatlar ne durumda olur sizce?İphone al geç samsung falan bulaşma yüz okuması dahi yapamıyor bende eskiden android kafasındaydım
Bende de şu an hali hazırda kullandığım ipad var, telefon almak aklımın ucunda bile değildi taki annemin telefonu bozulana kadar, sanırsam iphone 13 alacağımkağıt üstündeki üstünlüğünden bahsetmeden tamamen kullanıyıcı deneyimlerimi paylaşacağım. Üniversite öğrencisi biri olarak gerek s-pen gerek samsung ekosistemi günlük işlerde dahil olmak üzere hayatımı yarı yarıya kolaylaştırıyor. iphone 14 fiyatına çıkalacaksa sıfır s23 tercih ederim.
İpad varsa iphone daha iyi bir tercih olacaktır.Bende yıllardır android kullandım ve yakın zamanda ipad almıştım ve orda iphonenin kalitesini anlamıştım, 14 alacak kadar durumum olabilir mi bilmiyorum ama 13 alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an hangi telefonu kullanıyorsunuz, ve yakın zamanda fiyatlar ne durumda olur sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende de şu an hali hazırda kullandığım ipad var, telefon almak aklımın ucunda bile değildi taki annemin telefonu bozulana kadar, sanırsam iphone 13 alacağım
Abi sinematik mod var xd13 ile 14 arasindaki tek fark bana kalirsa kamerasidir zaten islemci falan cok hissedilmiyor
kanki soyle bir sey var aradaki fiyat farki burada 150 dolar ve sirf kamerada minimal degisiklikler var diye ben 14 almam zaten benim sahsi dusuncem bu sinematik modu cok kullanmiyorum benAbi sinematik mod var xd
kanki soyle bir sey var aradaki fiyat farki burada 150 dolar ve sirf kamerada minimal degisiklikler var diye ben 14 almam zaten benim sahsi dusuncem bu sinematik modu cok kullanmiyorum ben