yetkili değilim ama bana 5 dereceden fazla gibi geliyorArkadaşlar burada ne kaç derecelik skolyoz vardır tahminen lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Valla dostum 5 dereceyi garanti geçiyor gibi maalesef.Arkadaşlar burada ne kaç derecelik skolyoz vardır tahminen lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
20 civarlarında olabilir 18 19 falan yaşın kaçArkadaşlar burada ne kaç derecelik skolyoz vardır tahminen lütfen yardımcı olun teşekkür ederim
Dostum dereceyi nasil korucam sırt kası falan mı calisiyim ? Ayriyetten 18 yaşından sonra derecenin sabit kalacağını düşünüyorum boy uzamasi ve kemik gelişimi duruyor .bence sıfır derece nereden baksan 7 ayın var koru bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:
yetkili değilim ama bana 5 dereceden fazla gibi geliyor
Barfiks asılı kalmayı öneriyorlar. Yaşla çok bir ilgisi olacağını zannetmiyorum çok büyümez 5 derecenin üstüne çıkmaz ama şart 0 derece olduğu için 1-2 artması seni elenmene sebep olurDostum dereceyi nasil korucam sırt kası falan mı calisiyim ? Ayriyetten 18 yaşından sonra derecenin sabit kalacağını düşünüyorum boy uzamasi ve kemik gelişimi duruyor .
18 yaşındayım doktor 8-9 derece gibi dedi20 civarlarında olabilir 18 19 falan yaşın kaç
Doktorda 7-8 derece gibi dedi egzersizle düzelir mi acababence sıfır derece nereden baksan 7 ayın var koru bunu
yetkili değilim ama bana 5 dereceden fazla gibi geliyor
Fizyoterapistle düzelir merak etme hatta redditte görmüştüm skolyozunu 10 dereceden 3 dereceye indiriyordu ama iyi bir fizyoterapist bul yoksa sadece zaman kaybedersin .Arkadaşlar burada ne kaç derecelik skolyoz vardır tahminen lütfen yardımcı olun tesekur
18 yaşındayım doktor 8-9 derece gibi dedi
Doktorda 7-8 derece gibi dedi egzersizle düzelir mi acaba