BaYAdokkS 80+ Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 389 Dahası Reaksiyon skoru 149 İsim Adem Ercan 21 Ağustos 2020 #1 Yeni bi pc alcam modem yan odada olcak 15 metre hangisini alayım ve cat6 şatış linki atarmısınız
kaplanharun 80+ Platinum Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 14,665 En İyi Cevap 4 21 Ağustos 2020 #2 BaYAdokkS yazmış: Yeni bi PC alcam modem yan odada olcak 15 metre hangisini alayım ve cat6 şatış linki atarmısınız Devamı için tıklayın... Kesinlikle stabil değerler istiyorsan cat6 kablo kullan. Hq Speed Cat6 Patch Ethernet Internet Kablosu 20 mt Fiyatı Hq Speed Cat6 Patch Ethernet Internet Kablosu 20 mt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bunu kullanıyorum,memnunum.
BaYAdokkS yazmış: Yeni bi PC alcam modem yan odada olcak 15 metre hangisini alayım ve cat6 şatış linki atarmısınız Devamı için tıklayın... Kesinlikle stabil değerler istiyorsan cat6 kablo kullan. Hq Speed Cat6 Patch Ethernet Internet Kablosu 20 mt Fiyatı Hq Speed Cat6 Patch Ethernet Internet Kablosu 20 mt en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Ben bunu kullanıyorum,memnunum.