R Rafet 80+ Katılım 9 Kasım 2022 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Rafet Duman 17 Kasım 2022 #27 ForgettaShow yazmış: Sipariş bugün geldi. Memnunum hocam gayet yeterli mesafeye göre. Bir de bizim evdeki routere göre gayet iyi çekiyor PC'de. Devamı için tıklayın... Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Ben de şimdi sizin önerinizle sipariş veriyorum.
ForgettaShow yazmış: Sipariş bugün geldi. Memnunum hocam gayet yeterli mesafeye göre. Bir de bizim evdeki routere göre gayet iyi çekiyor PC'de. Devamı için tıklayın... Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Ben de şimdi sizin önerinizle sipariş veriyorum.
ForgettaShow 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2022 Mesajlar 1,581 Dahası Reaksiyon skoru 536 İsim Forget 17 Kasım 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Rafet yazmış: Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Ben de şimdi sizin önerinizle sipariş veriyorum. Devamı için tıklayın... Rica ederim. Pişman olmazsınız.
Rafet yazmış: Deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler hocam. Ben de şimdi sizin önerinizle sipariş veriyorum. Devamı için tıklayın... Rica ederim. Pişman olmazsınız.