ayarlara girin gizlilik ve güvenliğe ordan da çerezler ve site verilerine gelin çerezleri ve site verilerini otomatik olarak sil diye bir ayar olucak kapatın onuBilen varsa söylesin opera kasıyo diye chrome gectim
ayarlara girin gizlilik ve güvenliğe ordan da çerezler ve site verilerine gelin çerezleri ve site verilerini otomatik olarak sil diye bir ayar olucak kapatın onu
Bazı yerlerde otorumu açık tut gibisinden tik olabiliyor. Ona dikkat ettiniz mi?Bilen varsa söylesin opera kasıyo diye chrome gectim
Burdan güvenliğe girip ss atabilir misiniz?
hocam çok emin değilim güvenliğe girermisiniz
Deneye yanıla bulcaz hocam hadi.hocam çok emin değilim güvenliğe girermisiniz
ya hocam siz direkt arama yerine yazsanıza xdDeneye yanıla bulcaz hocam hadi.![]()
Burdan bir şey çıkmaz gibi ya. Pcde olmadığım içinde kendim bakamıyorum. Gizlilik kılavuzu ve site ayarlarında atabilir misiniz?
Burdan bir şey çıkmaz gibi ya. Pcde olmadığım içinde kendim bakamıyorum. Gizlilik kılavuzu ve site ayarlarında atabilir misiniz?
Ayarlar/ Gizlilik ve güvenlik/ Çerezler ve diğer site verileri/ Tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizleme" etkin mi değil mi denetler misin? Şöyle bir şey buldum. Bu da olmazsa Türk usulü sil yükle.Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
buraya baktım hocam bunuda actım hala ayni