Arkadaşlar Çok Fazla Fps Drop Aliyorum

Reaksiyon skoru
3
arkadaşlar geçen hafta donanım arşivi tavsiyesi ile bu laptopu aldım 2 gün önce elime geçti windows 10 kurdum oyun testleri yaparken ani ani fps drop yapmaya başladı ısınmadan değil internetten değil hepsini tek tek denedim düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
bazı oyunlardaki fps değerleri :
Assansins original:25-53
Bloodhunt:35-42
lolde genel olarak 100 fps falan ama aniden 10 fps düşüyor sürekli olarak yapıyor

Ekler

• Ek Açıklama 2022-05-21 150039.png
    Ek Açıklama 2022-05-21 150039.png
    639.3 KB · Hit: 55
nvdıa denetım masası ayarlarını ve güç planını yüksek performans yaptınmı

arkadaşlar geçen hafta donanım arşivi tavsiyesi ile bu laptopu aldım 2 gün önce elime geçti windows 10 kurdum oyun testleri yaparken ani ani fps drop yapmaya başladı ısınmadan değil internetten değil hepsini tek tek denedim düzelmedi yardımcı olabilir misiniz?
lolde genel olarak 100 fps falan ama aniden 10 fps düşüyor sürekli olarak yapıyor
ram düşük kalıyor büyük ihtimal 8gb daha takviye yapmalısın
Elbet ram de performansa etki ediyor fakat bu kadar düşük olmaması gerekiyor sırf ram yüzünden olamaz.

ram düşük kalıyor büyük ihtimal 8gb daha takviye yapmalısın
lol de yapması normal mi sizce işlemci ve ekran kartı perfomansı sıkıntı olabilir gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elbet ram de performansa etki ediyor fakat bu kadar düşük olmaması gerekiyor sırf ram yüzünden olamaz.
bence de önerceğiniz bir şey var mı

lol de yapması normal mi sizce işlemci ve ekran kartı perfomansı sıkıntı olabilir gibi geldi bana

bence de önerceğiniz bir şey var mı
Vaktiniz varsa ve aceleniz yoksa garantiye gönderebilirsiniz.

Son düzenleme:
Sıcaklık değerleri nasıl?

Ekler

• sıcaklık.png
    sıcaklık.png
    243.3 KB · Hit: 44
  • Ek Açıklama 2022-05-21 152809.png
    Ek Açıklama 2022-05-21 152809.png
    4 MB · Hit: 45
  • sıcaklık.png
    sıcaklık.png
    243.3 KB · Hit: 44
Geri