Kullanığın silaha göre vs değişir ben 0.7 sens de 3000dpi ile oynuyorumSizce az sens mi iyidir çok mu ben 800 dpi 1sensteydim 1.3 e geçtim iyi oynayamadım bir türlü iyi bir sens bulamadım hem dönmek hem de aimin iyi olması için ne yapmam gerekir bu arada 1400 saatim var )
Yanı kısacası düşük mu oynamalıyım rankın nedirdüşük dpi ile düşük sensivity daha önerilebilir bir durum spray esnasında yüksek ayarlar nedeniyle ufak hareketlerde saçma sapmalar olmaz.
![]()
CS:GO Pro Settings & Gear List
We got the Settings, Gear, Setups and Configs of CS:GO Pros - Including: Sensitivity, DPI, Resolution, Crosshair, Monitor, Mouse, Keyboard and Headsetprosettings.net
incelersen bu işin piiri denilen kişilerin ayarlarıda burada var.
Mesela mousepadim biraz küçük ama koldan oynuyorum 800 dpi 1sens ne kadar düşürebilirim tavsiyen nedir ben yoldasta le mmde keles 2 yimkesinlikle düşük oyna diyemem herkes kendini en iyi hissettiği ayarlarda oynar ama kabul görmüş olanı düşük ayarlardır.
rank LEM
dpi ve sensivity ayarların zaten yüksek değil bu ayarlarda kullanabilirsin. dediğim gibi bu kişisel bir mevzu hangisinde daha iyi hissediyorsun daha rahat oynuyorsun ona bakmak lazım +10.000 dpi ve 3-4 sens oynayan supreme arkadaşım da var iyi oynamak için düşük ayarlar kesinlikle gerekli diyemem.Mesela mousepadim biraz küçük ama koldan oynuyorum 800 dpi 1sens ne kadar düşürebilirim tavsiyen nedir ben yoldasta le mmde keles 2 yim
Nasıl bulabilirim illa maç mi girmem lazım sen nasıl ayarda oynuyorsun sens konusundadpi ve sensivity ayarların zaten yüksek değil bu ayarlarda kullanabilirsin. dediğim gibi bu kişisel bir mevzu hangisinde daha iyi hissediyorsun daha rahat oynuyorsun ona bakmak lazım +10.000 dpi ve 3-4 sens oynayan supreme arkadaşım da var iyi oynamak için düşük ayarlar kesinlikle gerekli diyemem.
sonuç olarak kendini bir yerde kısıtlama, kendine göre en iyi ayarları deneyip bulman lazım.
oyun içerisinde deneyimlerek bulabilirsin. ben 800dpi 1.2 sensivity ile oynuyorum.Nasıl bulabilirim illa maç mi girmem lazım sen nasıl ayarda oynuyorsun sens konusunda
Tamam teşekkürler yardımcı olduğun içinoyun içerisinde deneyimlerek bulabilirsin. ben 800dpi 1.2 sensivity ile oynuyorum.