HDMİ ile 144Hz görüntü alamazsın DP kablosu alman daha sağlıklı olacaktır.arkadaşlar bugün Asus tuf monitörüm geldi ama içinde dp kablosu yok. almam şartmı? alırsam ne gibi faydalar saglar bana
hdmi 120hz e kadar destekliyor diye biliyorum.Dp alınarkadaşlar bugün Asus tuf monitörüm geldi ama içinde dp kablosu yok. almam şartmı? alırsam ne gibi faydalar saglar bana
Display Port İle Gerçek Hertz Değerini Alırsınız.arkadaşlar bugün Asus tuf monitörüm geldi ama içinde dp kablosu yok. almam şartmı? alırsam ne gibi faydalar saglar bana
Modelide neydi bnmkinde var vg27vq bnmkiarkadaşlar bugün Asus tuf monitörüm geldi ama içinde dp kablosu yok. almam şartmı? alırsam ne gibi faydalar saglar bana
Asus TUF Gaming VG24VQ hepsiburadadan almıstımNerden almıştınız monitörün tam modeli nedir
Asus TUF Gaming VG24VQ hepsiburadadan almıstımModelide neydi bnmkinde var vg27vq bnmki
HDMİ ile 144Hz görüntü alamazsın DP kablosu alman daha sağlıklı olacaktır.
HDMI 1.4'den sonra 144 Hz destekler.hdmi 120hz e kadar destekliyor diye biliyorum.Dp alın
Hayırlı olsun. Displayport kablo almanızı öneriyorum, ama şimdilik içinden çıkan kabloyu kullanabilirsiniz. Monitörün tüm özelliklerinden faydalanmak için Displayport çok daha iyi.arkadaşlar bugün Asus tuf monitörüm geldi ama içinde dp kablosu yok. almam şartmı? alırsam ne gibi faydalar saglar bana
evet ilerde zaten alıcam. tüm özellkler derken baska kullanamadıgım ne gibi özellikleri olur.HDMI 1.4'den sonra 144 Hz destekler.
Hayırlı olsun. Displayport kablo almanızı öneriyorum, ama şimdilik içinden çıkan kabloyu kullanabilirsiniz. Monitörün tüm özelliklerinden faydalanmak için Displayport çok daha iyi.
Ekran kartınız Nvidia ise Gysnc açamazsınız.evet ilerde zaten alıcam. tüm özellkler derken baska kullanamadıgım ne gibi özellikleri olur.
Şu anlık HDMI kablosu ile kullanabilirsiniz sorun olmayacaktır. Sonradan alırsınız, pahalı bir şey değil zaten.2060 super alıcam sen ciddimisin ya
2060 süper alacaksan displayport kablosu da alabilirsin pahalı bir şey değil zaten2060 super alıcam sen ciddimisin ya