Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar dolandırıldım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Turknete geçmiştim aradılar ama digiturk falan dediler ve digiturkten arayan adam onlar dolandırıcı dedi şuan ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmalıyım türknet diye bir şey yok mu her bilgiyi verdik

abcdefg1234

80+ Silver
Turknete geçmiştim aradılar ama digiturk falan dediler ve digiturkten arayan adam onlar dolandırıcı dedi şuan ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmalıyım türknet diye bir şey yok mu her bilgiyi verdik
kredi kartı bilgisi falan vermediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum ıslak imza gerekli taahhüt için

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
turknete internet üzerinden geçtiyseniz ve size geri dönüş sağlandıysa hiçbirşekilde sorun olmaz genelde digiturk dolandırıcı oluyor siz gönlünüzü rahat tutun yakında ortaya çıkar her şey o yüzden ıslak imza olmadan sorun olmaz

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merak etme bir şey olmaz dijiturkten gelirlerse geri gönderin.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
turknete internet üzerinden geçtiyseniz ve size geri dönüş sağlandıysa hiçbirşekilde sorun olmaz genelde digiturk dolandırıcı oluyor siz gönlünüzü rahat tutun yakında ortaya çıkar her şey o yüzden ıslak imza olmadan sorun olmaz
Digiturke imza atmadım turknete attık yani dolandirılırmiyız ve musteri hizmetlerine nasıl bağlanacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merak etme bir şey olmaz dijiturkten gelirlerse geri gönderin.
Tamam

Nasıl müşteri hizmetlerine bağlanırım arkadaşlar

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,253
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet'in kendi numarasını arayıp geçtiyseniz sıkıntı olmaz. Ama sizi arayıp geçirdilerse sıkıntı.
Beni de TT'den diye aradılar, digitürk hediye dediler.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,527
İsim
ArtiAnius
Digiturke imza atmadım turknete attık yani dolandirılırmiyız ve musteri hizmetlerine nasıl bağlanacam

Tamam

Nasıl müşteri hizmetlerine bağlanırım arkadaşlar
türknet müşteri hizmetleri numarası:0850 288 80 80 bu numarayı ara ve durumu izah et hatta sen gidip digitürke dava aç eğer ses kaydı falan aldıysan sana ne dediklerinide yazman lazım açıken yoksa sana geri dönüş sağlayamayız doğru bir şekilde

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Türknet'in kendi numarasını arayıp geçtiyseniz sıkıntı olmaz. Ama sizi arayıp geçirdilerse sıkıntı.
Beni de TT'den diye aradılar, digitürk hediye dediler.
ben turkneti arayıp başvurmuştum sonra yine aramışlardı birkaç kere

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dijiturke abone etmek için turknetten arıyormuş gibi yapıyorlar ama tek amaçları dijiturk satmak. Şimdi seni geri dijiturkten arayacaklar sende istemiyorum diyeceksin olay kapanacak

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,253
İsim
Oğuz Oğuz

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Dijiturke abone etmek için turknetten arıyormuş gibi yapıyorlar ama tek amaçları dijiturk satmak. Şimdi seni geri dijiturkten arayacaklar sende istemiyorum diyeceksin olay kapanacak
Tamam

Top Bottom