kredi kartı bilgisi falan vermediyseniz bir sorun olacağını sanmıyorum ıslak imza gerekli taahhüt içinTurknete geçmiştim aradılar ama digiturk falan dediler ve digiturkten arayan adam onlar dolandırıcı dedi şuan ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmalıyım türknet diye bir şey yok mu her bilgiyi verdik
hocam kart bilgini verdiysen öncelikle git o kartı kapattırturknete geçişte vermistim
turknete internet üzerinden geçtiyseniz ve size geri dönüş sağlandıysa hiçbirşekilde sorun olmaz genelde digiturk dolandırıcı oluyor siz gönlünüzü rahat tutun yakında ortaya çıkar her şey o yüzden ıslak imza olmadan sorun olmazTurknete geçmiştim aradılar ama digiturk falan dediler ve digiturkten arayan adam onlar dolandırıcı dedi şuan ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmalıyım türknet diye bir şey yok mu her bilgiyi verdik
Digiturke imza atmadım turknete attık yani dolandirılırmiyız ve musteri hizmetlerine nasıl bağlanacamturknete internet üzerinden geçtiyseniz ve size geri dönüş sağlandıysa hiçbirşekilde sorun olmaz genelde digiturk dolandırıcı oluyor siz gönlünüzü rahat tutun yakında ortaya çıkar her şey o yüzden ıslak imza olmadan sorun olmaz
TamamMerak etme bir şey olmaz dijiturkten gelirlerse geri gönderin.
türknet müşteri hizmetleri numarası:0850 288 80 80 bu numarayı ara ve durumu izah et hatta sen gidip digitürke dava aç eğer ses kaydı falan aldıysan sana ne dediklerinide yazman lazım açıken yoksa sana geri dönüş sağlayamayız doğru bir şekildeDigiturke imza atmadım turknete attık yani dolandirılırmiyız ve musteri hizmetlerine nasıl bağlanacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl müşteri hizmetlerine bağlanırım arkadaşlar
ben turkneti arayıp başvurmuştum sonra yine aramışlardı birkaç kereTürknet'in kendi numarasını arayıp geçtiyseniz sıkıntı olmaz. Ama sizi arayıp geçirdilerse sıkıntı.
Beni de TT'den diye aradılar, digitürk hediye dediler.
arayın sorun. Sizi aradıkları kayıtlı zaten.ben turkneti arayıp başvurmuştum sonra yine aramışlardı birkaç kere
TamamDijiturke abone etmek için turknetten arıyormuş gibi yapıyorlar ama tek amaçları dijiturk satmak. Şimdi seni geri dijiturkten arayacaklar sende istemiyorum diyeceksin olay kapanacak