Neler Yeni

Yardım İNCEHESAP BENİ DOLANDIRDI!

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
THHye başvur işin peşini bırakma parayı atsalar da sonuçta dolandırmayı denemeleri bile bir rezillik

Farex

80+ Silver
Dediğim gibi diğer kanıtlarda bunlardır.
Screenshot 2024-08-16 160240.png
WhatsApp Image 2024-08-16 at 16.11.46.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

THHye başvur işin peşini bırakma parayı atsalar da sonuçta dolandırmayı denemeleri bile bir rezillik
Dava etmeyi düşünüyorum ama değer mi değmez mi ikilemdeyim.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
dava etsem tazminat falan ynai değer mi uğraşmama.
Tazminat alacağınızı sanmıyorum ödediğiniz ücreti faizi ile geri alırsınız eğer ortada bir yanlış anlaşılma yoksa servis belkide ücretli tamir etti fişe yanlışlıkla ücretsiz yazdı oda olabilir

Farex

80+ Silver
sağlam tazminat alırsam başvueucma öbür türlü parama yazık ekstra masraf avukatlık falan cart curt.

Tazminat alacağınızı sanmıyorum ödediğiniz ücreti faizi ile geri alırsınız eğer ortada bir yanlış anlaşılma yoksa servis belkide ücretli tamir etti fişe yanlışlıkla ücretsiz yazdı oda olabilir
Servisi aradım diyorum hiçbir şekilde ücret talebi olmadı dedi ücretsiz yapıldı o işlem dedi ben teyidini aldım.

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
sağlam tazminat alırsam başvueucma öbür türlü parama yazık ekstra masraf avukatlık falan cart curt.

Servisi aradım diyorum hiçbir şekilde ücret talebi olmadı dedi ücretsiz yapıldı o işlem dedi ben teyidini aldım.
kanka karışıklık olmuş belli ara iste geri

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can

Tamam ozaman senin cebinden çıkan bir şey olmayacak thh başvur önce oradan sonuç alamazsan dava açarsın, ister savcılığa dilekçe verirsin devlet atar avukatı masrafı kaybeden taraf öder ister sen direk özel avukata gidersin avukatlık ücretini sen ödersin davayı kazanınca incehesabın aldığı tamir ücretini ve avukata ödediğin ücreti faizi ile geri alırsın zaten. Ama bende karışıklık olduğu taraftarıyım

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömür
Kardeşim aradım zaten geri dönücez dedi dönmediler ortalıkta bişi yok.
yine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralar

Zaten neden parayı niye incehesaba attınız ki servise atmanız gerekmiyor çok bilmiyorum o işleri bende

xenk2626

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
943
İsim
Kadir Efe Ulusoy
yine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralar
hahahah haklısın

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet

Zaten neden parayı niye incehesaba attınız ki servise atmanız gerekmiyor çok bilmiyorum o işleri bende
aynen öyle belki 2 üst modelini gönderirler :D

Farex

80+ Silver
aynen öyle belki 2 üst modelini gönderirler :D

Kardeşim bana paramı iade etsinler yeter benim fazlasında gözüm yok zaten ama 2 defa aradım 1300 tl için kapının önünde yalvarmayacağıma göre diğer altternatifler neyse onu öğrenmeye çalışıyorum.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Kardeşim bana paramı iade etsinler yeter benim fazlasında gözüm yok zaten ama 2 defa aradım 1300 tl için kapının önünde yalvarmayacağıma göre diğer altternatifler neyse onu öğrenmeye çalışıyorum.
Bence dava et reis paranın miktarı ne olursa olsun sen dava etmessen akıllanmazlar başkalarınada aynısını yaparlar diğer insanlarıda düşün bence et dava akıllansınlar paranı misliyle alırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,634
Üyeler
161,317
Son üye
CarlssBerk
Top Bottom