Dava etmeyi düşünüyorum ama değer mi değmez mi ikilemdeyim.THHye başvur işin peşini bırakma parayı atsalar da sonuçta dolandırmayı denemeleri bile bir rezillik
Bence değerDediğim gibi diğer kanıtlarda bunlardır.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dava etmeyi düşünüyorum ama değer mi değmez mi ikilemdeyim.
Tazminat alacağınızı sanmıyorum ödediğiniz ücreti faizi ile geri alırsınız eğer ortada bir yanlış anlaşılma yoksa servis belkide ücretli tamir etti fişe yanlışlıkla ücretsiz yazdı oda olabilirdava etsem tazminat falan ynai değer mi uğraşmama.
sağlam tazminat alırsam başvueucma öbür türlü parama yazık ekstra masraf avukatlık falan cart curt.Bence değer
Servisi aradım diyorum hiçbir şekilde ücret talebi olmadı dedi ücretsiz yapıldı o işlem dedi ben teyidini aldım.Tazminat alacağınızı sanmıyorum ödediğiniz ücreti faizi ile geri alırsınız eğer ortada bir yanlış anlaşılma yoksa servis belkide ücretli tamir etti fişe yanlışlıkla ücretsiz yazdı oda olabilir
kanka karışıklık olmuş belli ara iste gerisağlam tazminat alırsam başvueucma öbür türlü parama yazık ekstra masraf avukatlık falan cart curt.
Servisi aradım diyorum hiçbir şekilde ücret talebi olmadı dedi ücretsiz yapıldı o işlem dedi ben teyidini aldım.
Tamam ozaman senin cebinden çıkan bir şey olmayacak thh başvur önce oradan sonuç alamazsan dava açarsın, ister savcılığa dilekçe verirsin devlet atar avukatı masrafı kaybeden taraf öder ister sen direk özel avukata gidersin avukatlık ücretini sen ödersin davayı kazanınca incehesabın aldığı tamir ücretini ve avukata ödediğin ücreti faizi ile geri alırsın zaten. Ama bende karışıklık olduğu taraftarıyımsağlam tazminat alırsam başvueucma öbür türlü parama yazık ekstra masraf avukatlık falan cart curt.
Servisi aradım diyorum hiçbir şekilde ücret talebi olmadı dedi ücretsiz yapıldı o işlem dedi ben teyidini aldım.
Kardeşim aradım zaten geri dönücez dedi dönmediler ortalıkta bişi yok.kanka karışıklık olmuş belli ara iste geri
yine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralarKardeşim aradım zaten geri dönücez dedi dönmediler ortalıkta bişi yok.
hahahah haklısınyine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralar
aynen öyle belki 2 üst modelini gönderirleryine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralar
Zaten neden parayı niye incehesaba attınız ki servise atmanız gerekmiyor çok bilmiyorum o işleri bende
aynen öyle belki 2 üst modelini gönderirler
Kardeşim bana paramı iade etsinler yeter benim fazlasında gözüm yok zaten ama 2 defa aradım 1300 tl için kapının önünde yalvarmayacağıma göre diğer altternatifler neyse onu öğrenmeye çalışıyorum.yine ara İncehesabı servis böyle böyle diyor paramı verin yoksa size dava edicem falan de bunlar bu dilden anlıyor olmassa sende video falan çek moda oldu bu aralar
Zaten neden parayı niye incehesaba attınız ki servise atmanız gerekmiyor çok bilmiyorum o işleri bende
Bence dava et reis paranın miktarı ne olursa olsun sen dava etmessen akıllanmazlar başkalarınada aynısını yaparlar diğer insanlarıda düşün bence et dava akıllansınlar paranı misliyle alırsınKardeşim bana paramı iade etsinler yeter benim fazlasında gözüm yok zaten ama 2 defa aradım 1300 tl için kapının önünde yalvarmayacağıma göre diğer altternatifler neyse onu öğrenmeye çalışıyorum.