Neler Yeni

Çözüldü✓ Arkadaşlar donanım Arşivi v6 sistemi 10 bine satıyorlar alayım mı sizce

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif
Hocam onu 8800e sattılar al satçılardan gidip 10 bine alınca yolunmuş tavuk gibi hissetmeyecek misin? Alma ellerinde kalsın sen alırsan o alırsa bu alırsa bu tarz ürünleri bu tarz insanlar bu işi yapmaya devam edecek onların yaptıkları ticaret değil ticareti zaten adamlar ürünü 8800e satarak yapıyor onların yaptıkları karaborsacılık!!
Ne alakası var kardes alsın bakalım 10 bine alabilcekmis tek tek satıcı enayimi kampanya beklicek harıl harıl ugrascam alçak sana aynı paraya vericek bence al kardeşim bakma sen zoruna gidenlere

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
trollsündür umarım çünkü adamlarda böyle para kazanıyor nasıl doları ucuzdan alıp pahalanınca satıyorsan ucuzdan alıp pahalıdan satıyor onlarda karaborsacılık falan alakası bile yok bilmiyorsanız konuşmayın.
Ulen doları alıp satan adamın vergi levhası var senin neyin var :D birde savunma bana şu üçkağıtcıları bu bildiğin karaborsacılıktır!!!!!!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karaborsacılık bir ürünü toplu alıp piyasada mal bırakmamaktır ve ardından fahiş fiyata satmaktır. Al sat ile karaborsanın alakası yok ucuza ürün alıp satmak suç değildir ticarettir. Aşırı ucuz bir ürün görsem ürün alıp satmayı bırakmama rağmen ben bile alırım çünkü enflasyon var
sen böyle yaparsan ahmet böyle yaparsa, sonra neden gençler ev alamıyor neden gençler araba alamıyor siz yükselttiniz bu piyasayı güzel kardeşim! ondan sonra Türkiye de yaşanılmaz hayat pahalı bilmem ne. Ayrıca bu yapılan karaborsacılıktır stokçuluktur 25 yaşında çocuk değilim 20 yıldır da ticaretin içerisindeyim!

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Ulen doları alıp satan adamın vergi levhası var senin neyin var :D birde savunma bana şu üçkağıtcıları bu bildiğin karaborsacılıktır!!!!!!

sen böyle yaparsan ahmet böyle yaparsa, sonra neden gençler ev alamıyor neden gençler araba alamıyor siz yükselttiniz bu piyasayı güzel kardeşim! ondan sonra Türkiye de yaşanılmaz hayat pahalı bilmem ne. Ayrıca bu yapılan karaborsacılıktır stokçuluktur 25 yaşında çocuk değilim 20 yıldır da ticaretin içerisindeyim!
sen nasıl piyasa altında eşya alıyorsan onlarda piyasa altından alıp piyasaya satıyor.

The Batman

80+ Silver
Hocam onu 8800e sattılar al satçılardan gidip 10 bine alınca yolunmuş tavuk gibi hissetmeyecek misin? Alma ellerinde kalsın sen alırsan o alırsa bu alırsa bu tarz ürünleri bu tarz insanlar bu işi yapmaya devam edecek onların yaptıkları ticaret değil ticareti zaten adamlar ürünü 8800e satarak yapıyor onların yaptıkları karaborsacılık!!
bu parçaların dolar üzerinden çıkış fiyatına bak bakalım kim kimi yoluyor
(dikkat mentali saglam olmayan kişiler üzerinden yan etki yapabilir)

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
bölgesel fiyatlandırma diye bir şey var güzel kardeşim sana örnek vereyim lg sn11 soundbar ilk piyasaya çıktığı zaman yurt dışında 1800 1900 dolara satılırken türkiyede ki satış fiyatı 900 dolar idi ;)

sen nasıl piyasa altında eşya alıyorsan onlarda piyasa altından alıp piyasaya satıyor.
Ben piyasa altında eşya almıyorum üretici bana ürünü satıyor üzerine %10,20 koyup satıyorum ticaret budur.Bu karaborsacı stokçu yağmacılar olmasa o ürünleri zaten 8800e ihtiyacı olan alacak haliyle ortada toz olup uçan 1200 tl olmayacak, satışları düşen e ticaret siteleri de belki 8800ü normal satış fiyatı yapacak kampanyalı satış fiyatlarını daha da aşağıya çekecek,neyse kime anlatıyorum bunları siz yolunmaya yolunarak da zevk almaya devam edin

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
Bende dün aynı konuda konu açtım ve almamaya karar verdim.
10.000 vereceğime biraz daha bekleyip 12.000 verip 3060 lı sistem beklemeyi daha mantıklı buldum 2. elde toplamaya kalksan gruplardan rahatlıkla 12 ye 3060 lı sistem toplayabiliyorsun i5 12400 işlemciyle

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
bölgesel fiyatlandırma diye bir şey var güzel kardeşim sana örnek vereyim lg sn11 soundbar ilk piyasaya çıktığı zaman yurt dışında 1800 1900 dolara satılırken türkiyede ki satış fiyatı 900 dolar idi ;)

Ben piyasa altında eşya almıyorum üretici bana ürünü satıyor üzerine %10,20 koyup satıyorum ticaret budur.Bu karaborsacı stokçu yağmacılar olmasa o ürünleri zaten 8800e ihtiyacı olan alacak haliyle ortada toz olup uçan 1200 TL olmayacak, satışları düşen e ticaret siteleri de belki 8800ü normal satış fiyatı yapacak kampanyalı satış fiyatlarını daha da aşağıya çekecek,neyse kime anlatıyorum bunları siz yolunmaya yolunarak da zevk almaya devam edin
zaten sistem piyasa altında çıkıyor onlarda üstüne paylarını koyup piyasa fiyatında satıyorlar.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,119
İsim
Kadir

Ben bir ürün alıp biraz yukarda zamanında sattım diye piyasa yükseliyorsa vay o piyasanın haline... Altı üstü 200 stoklu ürün hani alanda 10 a alıp 15 e satmıyor aldığı kar 1000 TL çoğunun oda %10-15 kar yapar :D 1 adet ürün alan stokçuluk mu yapıyor? 1 adet ürün alıp bir süre sonra satan stokçu mu kara borsacımı? Yoksa piyasaya mal vermeyip bekletip sonra kara borsaya azar azar satan mı karaborsacı ve stokçu (mining döneminde çoğu resmi firmanın yaptığı :)
Gençlerin ev araba almasını diyorsan benim de yok ama alıp satan genç arkadaşlarımızın 500 TL - 1000 TL kazanmak için çabalarını ben takdir ediyorum sırf bunun için almadığım iyi fiyatlı ürünler var çünkü iş buldum çok şükür.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
can
Ayrıca elin ekmek tutuyormu bilmiyorum fakat bunu sakın kendini üstün görme yada aşağılamak gibi görme haddime değil, tek tabanca para kazanan birisi olarak evde yatan masaüstü sistemde 5950x 3090 var vaktim olmadığı için kullanamıyorum bunu neden söyledim imzana baktım giriş sınıfı bir intel işlemci kullanıyorsun 1660tiyede yakında yazmışsın, belki durumun yok alamadın belki de sana yeterli gelen budur ona bir şey diyemem, bu piyasa yükselten üçkağıtçılar olmasa bu sisteme verdiğin paralara belki orta üst sınıf belkide üst sınıf bir sistem dizebilirdin ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom