Bende yaptım onu üye oldum bişeyler yazdım onların hakkında bana gelmediŞahsen o arkadaşın kendi sitesinden "giveaway" olarak verdiği xbox gamepass i kullanıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. Çatur çutur sea of thieves oynuyorum.
.İlk defa duyuyorum. Sınırsız gamepass neymiş? Link falan atabilir misin?
Pek güvenilir gelmedi bana nedenseBuldum bir tane link.Xbox Game Pass (SINIRSIZ) | Oyuncustore
Xbox Game Pass Microsoft’un Xbox One oyun konsolu ve Windows 10 ile birlikte kullanılması için kullanılan bir abonelik hizmetidir.oyuncustore.net
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Normal sitesinden alsan daha iyi bayadır kullanıyorum örneğin forza da bir ton emeğim arabam var siz kaçak yollarla alsanız yarın bigün bir şey olsa hesabınıza gider herşeyiniz.Ben gamepass alacağım ve internette bir kaç yerde sınırsız gamepass satan yerler var sizce buralar güvenilir mi? Forumdan bir arkadaş da kendi sitesini oluşturmuştu ve onun sitesinde de vardı alsam sorun çıkar mı sizce? Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Bir de Güncel oyun listesi ne?
@crazyreign @RevDeisDou @Beyfendiiii6 @Jackk_Sparrow @Gizemss @Mehmet Yılmaz aklıma gelmedi başka.
Site ne zaman açılmış? Yeni bir site olabilir ya da direk para tuzağı da olabilir. Çünkü en ufak bir oyun alan bile olmamış hiçbir yorum göremedim.Buldum bir tane link.Xbox Game Pass (SINIRSIZ) | Oyuncustore
Xbox Game Pass Microsoft’un Xbox One oyun konsolu ve Windows 10 ile birlikte kullanılması için kullanılan bir abonelik hizmetidir.oyuncustore.net
.
Sadece örnek olsun diye attım zaten buradan almam ama instagramda vs bir sürü sayfa var sınırsız satan.Site ne zaman açılmış? Yeni bir site olabilir ya da direk para tuzağı da olabilir. Çünkü en ufak bir oyun alan bile olmamış hiçbir yorum göremedim.
Düzeltiyorum 5.9tl. Yeni hesap açıp bidaha satın alınca eski hesabın bağlanıyor diyorum.Aga 15 TL gibi bir fiyata triple A oyunlari oynuyorsun istemedigin ksdar cok oyun var.Bence adamlarin bu emeklerinin karsiligi 15 TL olmali!
Yani gidip bir oyuna 400 TL ben de vermem ama torrent de kulanmam.hadi 400 tllik oyun icin neyse de su 15 tllik 1 ay boyunca her oyunu oynayabildigin sistem icin de bu seylere girmeyin be hocam
Emin misin böyle olduğuna ve ben her seferinde e posta mı değiştirmeliyim her ay bunun için?Düzeltiyorum 5.9tl. Yeni hesap açıp bidaha satın alınca eski hesabın bağlanıyor diyorum.
Yav arkadaş çok ilgisiz herkesten özür diliyorum. oyunu microsoft hesabından aldığın için profil heasbın duruyor ama oyundaki hesapların gidiyor tabi ki hesap değiştirdiğin için. Astroneer gibi arkadaşınızla birlikte oyun oynuyorsanız bölümü de arkadaş kurduysa sıkıntı olmaz ama diğer oyunlarda sıkıntı olur baştan başlarsınız.Emin misin böyle olduğuna ve ben her seferinde e posta mı değiştirmeliyim her ay bunun için?
15 tl haklısınız.Aga 15 TL gibi bir fiyata triple A oyunlari oynuyorsun istemedigin ksdar cok oyun var.Bence adamlarin bu emeklerinin karsiligi 15 TL olmali!
Yani gidip bir oyuna 400 TL ben de vermem ama torrent de kulanmam.hadi 400 tllik oyun icin neyse de su 15 tllik 1 ay boyunca her oyunu oynayabildigin sistem icin de bu seylere girmeyin be hocam
Hesaplar bağlanmıyormuş.O siteleri bilmiyorum. Ben 1 ay kullandım ilk ay 6 TL di. Gayette memnum kaldım. Bence 15 TL için risk almak gereksiz.
Kanka eğer öyleyse olmaz o iş ya.Yav arkadaş çok ilgisiz herkesten özür diliyorum. oyunu microsoft hesabından aldığın için profil heasbın duruyor ama oyundaki hesapların gidiyor tabi ki hesap değiştirdiğin için. Astroneer gibi arkadaşınızla birlikte oyun oynuyorsanız bölümü de arkadaş kurduysa sıkıntı olmaz ama diğer oyunlarda sıkıntı olur baştan başlarsınız.
15 TL haklısınız.