Neler Yeni

Arkadaşlar gamepass almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şahsen o arkadaşın kendi sitesinden "giveaway" olarak verdiği xbox gamepass i kullanıyorum ve bi sıkıntı yaşamadım. Çatur çutur sea of thieves oynuyorum.
Bende yaptım onu üye oldum bişeyler yazdım onların hakkında bana gelmedi

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Ben gamepass alacağım ve internette bir kaç yerde sınırsız gamepass satan yerler var sizce buralar güvenilir mi? Forumdan bir arkadaş da kendi sitesini oluşturmuştu ve onun sitesinde de vardı alsam sorun çıkar mı sizce? Tavsiye edebileceğiniz yerler var mı? Bir de Güncel oyun listesi ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@crazyreign @RevDeisDou @Beyfendiiii6 @Jackk_Sparrow @Gizemss @Mehmet Yılmaz aklıma gelmedi başka.
Normal sitesinden alsan daha iyi bayadır kullanıyorum örneğin forza da bir ton emeğim arabam var siz kaçak yollarla alsanız yarın bigün bir şey olsa hesabınıza gider herşeyiniz.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Buldum bir tane link.

.
Site ne zaman açılmış? Yeni bir site olabilir ya da direk para tuzağı da olabilir. Çünkü en ufak bir oyun alan bile olmamış hiçbir yorum göremedim.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Site ne zaman açılmış? Yeni bir site olabilir ya da direk para tuzağı da olabilir. Çünkü en ufak bir oyun alan bile olmamış hiçbir yorum göremedim.
Sadece örnek olsun diye attım zaten buradan almam ama instagramda vs bir sürü sayfa var sınırsız satan.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Aga 15 tl gibi bir fiyata triple A oyunlari oynuyorsun istemedigin ksdar cok oyun var.Bence adamlarin bu emeklerinin karsiligi 15 tl olmali!
Yani gidip bir oyuna 400 tl ben de vermem ama torrent de kulanmam.hadi 400 tllik oyun icin neyse de su 15 tllik 1 ay boyunca her oyunu oynayabildigin sistem icin de bu seylere girmeyin be hocam

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Aga 15 TL gibi bir fiyata triple A oyunlari oynuyorsun istemedigin ksdar cok oyun var.Bence adamlarin bu emeklerinin karsiligi 15 TL olmali!
Yani gidip bir oyuna 400 TL ben de vermem ama torrent de kulanmam.hadi 400 tllik oyun icin neyse de su 15 tllik 1 ay boyunca her oyunu oynayabildigin sistem icin de bu seylere girmeyin be hocam
Düzeltiyorum 5.9tl. Yeni hesap açıp bidaha satın alınca eski hesabın bağlanıyor diyorum.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Düzeltiyorum 5.9tl. Yeni hesap açıp bidaha satın alınca eski hesabın bağlanıyor diyorum.
Emin misin böyle olduğuna ve ben her seferinde e posta mı değiştirmeliyim her ay bunun için?

EmreDeniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Deniz
Sınırsız diye bir şey yok. Geçen 12 aylık live üyeliğini kaldırıldı. Geçende ileride ücretsiz yapmayı düşündüklerini söylemişlerdi. 12 aylık üyeliğini kalkmasını nedeni bence bu ücretsiz olma planı yüzünden. Bugün 15 stüdyo ile bir canlı yayın yaptılar 50e yakın oyun gösterildi ve hepsi game passe dahil olucakmış. Xbox hizmet satmak için daha çok uğraşıyor

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Emin misin böyle olduğuna ve ben her seferinde e posta mı değiştirmeliyim her ay bunun için?
Yav arkadaş çok ilgisiz herkesten özür diliyorum. oyunu microsoft hesabından aldığın için profil heasbın duruyor ama oyundaki hesapların gidiyor tabi ki hesap değiştirdiğin için. Astroneer gibi arkadaşınızla birlikte oyun oynuyorsanız bölümü de arkadaş kurduysa sıkıntı olmaz ama diğer oyunlarda sıkıntı olur baştan başlarsınız.

Aga 15 TL gibi bir fiyata triple A oyunlari oynuyorsun istemedigin ksdar cok oyun var.Bence adamlarin bu emeklerinin karsiligi 15 TL olmali!
Yani gidip bir oyuna 400 TL ben de vermem ama torrent de kulanmam.hadi 400 tllik oyun icin neyse de su 15 tllik 1 ay boyunca her oyunu oynayabildigin sistem icin de bu seylere girmeyin be hocam
15 tl haklısınız.

O siteleri bilmiyorum. Ben 1 ay kullandım ilk ay 6 TL di. Gayette memnum kaldım. Bence 15 TL için risk almak gereksiz.
Hesaplar bağlanmıyormuş.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Yav arkadaş çok ilgisiz herkesten özür diliyorum. oyunu microsoft hesabından aldığın için profil heasbın duruyor ama oyundaki hesapların gidiyor tabi ki hesap değiştirdiğin için. Astroneer gibi arkadaşınızla birlikte oyun oynuyorsanız bölümü de arkadaş kurduysa sıkıntı olmaz ama diğer oyunlarda sıkıntı olur baştan başlarsınız.
15 TL haklısınız.
Kanka eğer öyleyse olmaz o iş ya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,502
Üyeler
166,550
Son üye
Exe00
Top Bottom