burda msaa 2x o daha fazla acıkken aşırı azaltıyor bu videoya her şey full demek yanlış olur.Abi benimde pek iyi bilmiyorum bu videoda gördüm.
anakartın fps e etkisi yok denecek kadar azYorumunuz için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki anakart fpsyi etkiler mi bilmiyorum
Msi B450 A Pro Max
kanka bende de 2060s 3600x var fps 150 den inmiyo high grafikler hatta bazı yerlerde 200 oluyo özellikle online da arklarla oynarken bi sıkıntı oalbilir sendeher sey fuldeyken rtx 2060 la 50-60 alıyorum rx 580 80-90 vermez
konu açma zahmeti yerine şunu yapsaydınız hem daha kolay hem de daha net bir sonuca ulaşırdınız.Google >> Youtube >> " RX 580 8GB 3600X GTA V TEST" yaz. İlk çıkan videoyu izle.
Çok teşekkür ederim yorumun için abi ben zaten video vb başka şey yapmiiyacağım kendim oynamalık yeterburda msaa 2x o daha fazla acıkken aşırı azaltıyor bu videoya her şey full demek yanlış olur.
anakartın fps e etkisi yok denecek kadar az
msaa kapalıyken bendede oylekanka bende de 2060s 3600x var fps 150 den inmiyo high grafikler hatta bazı yerlerde 200 oluyo özellikle online da arklarla oynarken bi sıkıntı oalbilir sende
msaa kapatırsan cokta bi fark yok her turlu zevk alırsınÇok teşekkür ederim yorumun için abi ben zaten video vb başka şey yapmiiyacağım kendim oynamalık yeter
Özür dilerim internetten yanlış bilgi alırım diyr burdan sordumkonu açma zahmeti yerine şunu yapsaydınız hem daha kolay hem de daha net bir sonuca ulaşırdınız.
Teşekkürlermsaa kapalıyken bendede oyle
msaa kapatırsan cokta bi fark yok her turlu zevk alırsın
hocam sorun değil maksatım linçleme felan da değil sizin iyiliğiniz için diyorum biz burada ancak tahmin yürütebiliriz tekrar söylüyorum videolara bakmanız daha doğru olacaktır.Özür dilerim internetten yanlış bilgi alırım diyr burdan sordum
Teşekkürler
Teşekkürler Anlayışınız içinhocam sorun değil maksatım linçleme felan da değil sizin iyiliğiniz için diyorum biz burada ancak tahmin yürütebiliriz tekrar söylüyorum videolara bakmanız daha doğru olacaktır.![]()
Merhabalar bende RX 580 ile neredeyse aynı performansta olan 5500xt 8gb var ve Ryzen 5 1600AF var ve full ayarlarda 80 100 fps alıyorum. Çok rahat 100fps alırsın.Yorumunuz için teşekkür ederim
Peki anakart fpsyi etkiler mi bilmiyorum
Msi B450 A Pro Max
Yorumunu geç gördüm ama aynen o civarda fps alıyorum teşekkür ederimMerhabalar bende RX 580 ile neredeyse aynı performansta olan 5500xt 8gb var ve Ryzen 5 1600AF var ve full ayarlarda 80 100 fps alıyorum. Çok rahat 100fps alırsın.
Google denen bir şey var aradığını karşına çıkarıyor muhteşem bi icatArkadaşlar GTA V RX580 ARMOR 8GB OC EKRAN KARTI VE RYZEN 5 3600X İŞLEMCİ YÜKSEK AYARDA KAÇ FPS ALIR ?