sagolun yardımınız icinHocam benimde pek bir bilgim yok cpu sogutucularıyla ilgili
başkasına sorun isterseniz
ekran kartımı cpu icinde degilmiydi dun degistirdim hocamEkran kartinın icinde thermal macun var onun videolarini izle ve yap sana tavsiye ederim
Pek anlamadim da daha anlasilabilir soyler misinekran kartımı cpu icinde degilmiydi dun degistirdim hocam
hocam ekran kartında sorun yok işlemcide sorun var onuda dun degistirdim macunuPek anlamadim da daha anlasilabilir soyler misin
Tamam o zaman cidden sogutucu da sorun var stok fanın kenarda duruyorsa onla bir denehocam ekran kartında sorun yok işlemcide sorun var onuda dun degistirdim macunu
hocam duruyo zaten degistircem lanet fanı tesekkurler yardım icinTamam o zaman cidden sogutucu da sorun var stok fanın kenarda duruyorsa onla bir dene
Gecmis olsun vallahi deneyimim var en zor degistirilen parca islemci fani butun kablolari cikartacaksinhocam duruyo zaten degistircem lanet fanı tesekkurler yardım icin
Problemin çözüldü mü?arkadaşlar gta 5 online veya ofline oynadıktan sonra bilgisayarı fanları hızlanıp oyundan atıyo
Dostum 100C yazıyor bu değer normal değil.hocam ısı degerlerini bi payalşıyım isterseniz anlamiyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gta 5 degerler csgodada aynı sadec gpu olan 50 cpu ayni