Yardım Arkadaşlar half life 1 , cs 1 6 v.b oyunlar açılmıyor

Komple sil klasörü tekrardan oyuna gir.
Valveyi siliyorum tamamen ozaman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valveyi sildim şimdi csyi geri yüklüyorum

Valveyi siliyorum tamamen ozaman

valveyi sildim şimdi csyi geri yüklüyorum

Steam kullanıyorsan dosya bütünlüğünü doğrula düzeliyor. çoğunlukla cracklı CS yada half life kullanıp orjinal CS'ye girmeye çalışınca bu sorun oluyor

Komple sil klasörü tekrardan oyuna gir.
Olmadı aga çözünürlük baya büyüdüğü içinde olabilir

Steam kullanıyorsan dosya bütünlüğünü doğrula düzeliyor. çoğunlukla cracklı CS yada half life kullanıp orjinal CS'ye girmeye çalışınca bu sorun oluyor
çözünürlüğü nasıl büyültürüm 1020 fln

Başka cevap verebilecek yokmu

çözünürlük acayip büyüyor normalde seçeneklerin olduğu yere fareyi götürünce ses gliyor ama yine olmuyor

Bence çözünürlük ile alakalı korsan csdede aynı sorun orjinaldede

Nvdia ekran kartı kullanıyorsan Nvdia geforce experience yi indir experience bilgisayrındaki yüklü uygulamaları tarayıp grafik ayarlarını ve çözünürlüğü optimize ediyor
Malesef nvida değil intel

Malesef nvida değil Intel
Steam a gir half life a sağ tıkla özelliklere gir orda en genel ayarlarda en altan 2 kutu çalıştıma seçeneklerini ayarlaya tıkla. Orda mini bir konsol gelicek oraya ben 1440x900 monitör kullandığımdan (-w 1440 -h 900) yazdım sen kaç kaç monitör kullanıyorsan öle yaz mesala 1600x900 kullanıyorsan -w 1600 -h 900 yaz eğer bilmiyorsan çalıştıra dxdiag yaz ordan öğrene bilirsin
485036239_preview_guide 3.webp

Steam a gir half life a sağ tıkla özelliklere gir orda en genel ayarlarda en altan 2 kutu çalıştıma seçeneklerini ayarlaya tıkla. Orda mini bir konsol gelicek oraya ben 1440x900 monitör kullandığımdan (-w 1440 -h 900) yazdım sen kaç kaç monitör kullanıyorsan öle yaz mesala 1600x900 kullanıyorsan -w 1600 -h 900 yaz eğer bilmiyorsan çalıştıra dxdiag yaz ordan öğrene bilirsin Alıntıyı görüntüle
Çözünürlükle alakalı değilmiş olmadı çünkü

acil arkadaşlar

Portable olarak indirmeyi deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,495
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri