Neler Yeni

ARKADAŞLAR HANGİ SİSTEM DAHA İYİDİR????

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Açıklarsan çok sevinirim
Kasa olarak daha iyi arkadaşın attığı kasada 1 tane fan var önünde ve hava almıyor azcık alıyor
Anakartı kötü
Benim attığım sistemdeki ekran kartı modeli daha iyi
İşlemci olarak daha iyi

HuliisA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Hulusi Aktaş
Kasa olarak daha iyi arkadaşın attığı kasada 1 tane fan var önünde ve hava almıyor azcık alıyor
Anakartı kötü
İşlemci olarak daha iyi
Teşekkürler yani bu incehesap sistemi iyi değil mi????

HuliisA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Hulusi Aktaş
Anakartı kötü
İşlemci olarak daha iyi
Peki sana şunu sormak istiyorum senin rehberinde ki 6000-6500tl arası Nvidia sistemdeki ekran kartı iyi midir? onun dışında biostar anakart güvenilir midir? Bunun dışında şunu sormak istiyorum incehesaptan aldığım sistem kaç günde evime gelir Kocaeli/İzmit'te oturuyorum yada gamegarjdan aldığım sistem ne zaman gelir???

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Peki sana şunu sormak istiyorum senin rehberinde ki 6000-6500tl arası Nvidia sistemdeki ekran kartı iyi midir? onun dışında biostar anakart güvenilir midir? Bunun dışında şunu sormak istiyorum incehesaptan aldığım sistem kaç günde evime gelir Kocaeli/İzmit'te oturuyorum yada gamegarjdan aldığım sistem ne zaman gelir???
Biostar anakart iyi incehesap ile gamegaraj arasındaki kargo farkını bilmiyorum fakat 7-9 günde gelir en fazla

Rehberdeki ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı hiç merak etmeyin ben bilinmeyen kalitesiz markaları koymam koymadım da yani

HuliisA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Hulusi Aktaş
@zbabomen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biostar anakart iyi incehesap ile gamegaraj arasındaki kargo farkını bilmiyorum fakat 7-9 günde gelir en fazla

Rehberdeki ekran kartı gayet iyi bir ekran kartı hiç merak etmeyin ben bilinmeyen kalitesiz markaları koymam koymadım da yani
Hmmm hayır yani daha önce duymadığım için sordum peki hangisi daha iyi ince hesapmı gamegaraj mı???? @zbabomen

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
@zbabomen

Hmmm hayır yani daha önce duymadığım için sordum peki hangisi daha iyi ince hesapmı gamegaraj mı???? @zbabomen
Hocam gamegarajdaki sistem daha uygun fiyatlı fakat incehesaptaki sistem daha kaliteli öyle diyeyim

HuliisA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Hulusi Aktaş
Hocam gamegarajdaki sistem daha uygun fiyatlı fakat incehesaptaki sistem daha kaliteli öyle diyeyim
Şimdi o zaman ince hesaptakini seçmek daha mantıklı olacaktır .Bide şunu sormak istiyorum rx5600xt mi güçlü rtx2060mı?? Ve AMD driverler kötü diyorlar sence donanım arşivi el capitan almak mı??(özelleştirilmiş) yoksa senin attığın rtx 2060'lı sistemimi almak????
@zbabomen

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Şimdi o zaman ince hesaptakini seçmek daha mantıklı olacaktır .Bide şunu sormak istiyorum rx5600xt mi güçlü rtx2060mı?? Ve AMD driverler kötü diyorlar sence donanım arşivi el capitan almak mı??(özelleştirilmiş) yoksa senin attığın rtx 2060'lı sistemimi almak????
@zbabomen
Hocam rx 5600xt driver problemleri bu aralar azaldı fakat kesinlik veremem ama 1000/1 ihtimal diyebilirim çok düşük yani yoksa oyun performansı olarak rx 5600xt daha iyi

Dediklerime göre istediğin sistemi seç

HuliisA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Hulusi Aktaş
Hocam rx 5600xt driver problemleri bu aralar azaldı fakat kesinlik veremem ama 1000/1 ihtimal diyebilirim çok düşük yani yoksa oyun performansı olarak rx 5600xt daha iyi
Sen olsan senin attığın webtekno battle Gold sistemini mi alırdın ???yoksa donanım arşivi el capitan'ın r5 3500x'li xfx rx5600xt thic 3 ultralı Corsair delta RGB'li halini mi alırdın???? @zbabomen

Sen olsan senin attığın webtekno battle Gold sistemini mi alırdın ???yoksa donanım arşivi el capitan'ın r5 3500x'li xfx rx5600xt thic 3 ultralı Corsair delta RGB'li halini mi alırdın???? @zbabomen
@zbabomen @zbabomen

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Hocam,

Webtekno Battle Gold sistem 6800TL ve anakartı kötü ve ssd'si 240gb

El Capitan sistem ise 200TL daha ucuz ve anakartı daha iyi ve ssd'si 500gb ve daha hızlı

El capitan alırdım ben

Top Bottom