Neler Yeni

arkadaşlar i7 10700K işlemci alacagım vermis oldugum sistemde valt eksikligi yasanırmı ?

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
bize dinlemeyeceksen konuyu niye açtın
git technopata
Mesaj otomatik birleştirildi:

10400f
1.si bu konuya cevap vermeye bilirdin.
2.si saygılı olmanı tavsiye ederim sana. kimse seni dinlemek zorunda deği burda fikir alışverişi yapıyorum tatsızlık çıkartma.

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
anakart olarak ne önerirsiniz peki sadece 3 tane bileşenim var elimde kardeşime dogum günü süprizi yapmak istiyorum.
B460 olsun da sonra sizin bütçenize bağlı olarak özellikleri kalitesi falan değişir ama yine destekelr her türlü

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bro ekran kartım ve işlemci kötü değil ama işlemci yerine ne koyabilirim intelden.
Kalitesiz bileşenler derken PC için demedim. PSU'nun içinden bahsettim. PC'ye bir bakayım. Öneririm bi' şeyler.

bro ekran kartım ve işlemci kötü değil ama işlemci yerine ne koyabilirim intelden.
10700K fazla gibi. 10600K ile 3060Ti bakabilirsin.

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
Kalitesiz bileşenler derken PC için demedim. PSU'nun içinden bahsettim. PC'ye bir bakayım. Öneririm bi' şeyler.
üzgünüm psu mu değiştiremiyeceğim işlemci ve anakartıma bakarmısınız nasıl bir kombin yapabilirim

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
herkes iyi diyor technopatta ? 80 plus sertifikasıda var.

çocukmusun ?
Değilim Ama Benım Yasımı Falan Bılmeden Bana NıYE kardesım Dıyorsun 80+ hersey degıldır bu arada

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen

10700K fazla gibi. 10600K ile 3060Ti bakabilirsin.
birde psumda 80 plus sertifikası var neden kötü olarak geçiyor ögrenebilirmiyim ve ekran kartım sabit 2060super ventus gp oc ekran kartıma göre ana kart veya işlemci alabilirmiyim önerisi.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
işlrmci çok gereksiz o ekran kartına
bence işlemciden kısıp 3060Tİ almalısın eğer hazır sistemse başkasını bulabiliriz bütçenizi alarak

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
birde psumda 80 plus sertifikası var neden kötü olarak geçiyor ögrenebilirmiyim ve ekran kartım sabit 2060super ventus gp oc ekran kartıma göre ana kart veya işlemci alabilirmiyim önerisi.
80+ demek, kaliteli demek değil.
PSU'larda kapasitör, düzenleme türü, bobin türü gibi bir sürü şey var. Rampage bu tür şeyleri pek de kaliteli kullanmıyor. Markaya değil, modele göre yorum yapmak lazım ama yine de ben Rampage PSU'larına pek güvenmiyorum.

FSP, Seasonic, Corsair gibi markalara yönel.
@kandes22 ciğim neden üzgün attın, ne oldu?

Koray001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Koray özen
80+ demek, kaliteli demek değil.
PSU'larda kapasitör, düzenleme türü, bobin türü gibi bir sürü şey var. Rampage bu tür şeyleri pek de kaliteli kullanmıyor. Markaya değil, modele göre yorum yapmak lazım ama yine de ben Rampage PSU'larına pek güvenmiyorum.

@kandes22 ciğim neden üzgün attın, ne oldu?
7 ay kullandım bir sıkıntısını görmedim dostum o yüzden detaylı sordum bide ekran kartıma göre işlemci ve anakart arıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,768
Üyeler
164,904
Son üye
Yunax
Top Bottom