Pedsumantent
80+
Arkadaşlar bu sitede 850w bı psu buldum iade de sorun vs cikartirlar mi yada herhangi bir sorun olur mu güvenilir mi yardım eder misiniz
Hala kullanio musun bide neye sarıp yollamislar5 yıl önce kutusuz fsp psu almıştım inventustan, paketlemesi iyiydi, üründe sorunsuzdu.
2-3 yıl civarı kullanıp sattım yükseltmek için, sağlam bir paketlemeyle karton kutuda geldiğini hatırlıyorum, balona sardılar mı hatırlamıyorum ama sarmış olabilirlerHala kullanio musun bide neye sarıp yollamislar
Kutusuz aliolarsa iyi ya peki nays cashback yapio mu bilio musun siteye2-3 yıl civarı kullanıp sattım yükseltmek için, sağlam bir paketlemeyle karton kutuda geldiğini hatırlıyorum, balona sardılar mı hatırlamıyorum ama sarmış olabilirler
aldığım psu hala sitede satışta, hyper k 500, zaten kutusuz ibaresi var, kutusuz ibaresi yoksa kutulu da gelebilir, her türlü paketlemeleri iyi olduğu için sorun yok, nays baba e ticaret siteleri hariç cashback vermez, taksit yapmayıp nakitten alıcaksan 5 tl kazı kazan için onla alınabilirKutusuz aliolarsa iyi ya peki nays cashback yapio mu bilio musun siteye
aldığım psu hala sitede satışta, hyper k 500, zaten kutusuz ibaresi var, kutusuz ibaresi yoksa kutulu da gelebilir, her türlü paketlemeleri iyi olduğu için sorun yok, nays baba e ticaret siteleri hariç cashback vermez, taksit yapmayıp nakitten alıcaksan 5 TL kazı kazan için onla alınabilir![]()
Hocam psu için cooler master iyi midir yardim edebilir misinaldığım psu hala sitede satışta, hyper k 500, zaten kutusuz ibaresi var, kutusuz ibaresi yoksa kutulu da gelebilir, her türlü paketlemeleri iyi olduğu için sorun yok, nays baba e ticaret siteleri hariç cashback vermez, taksit yapmayıp nakitten alıcaksan 5 TL kazı kazan için onla alınabilir![]()