Neler Yeni

ARKADAŞLAR KENDI YAPTIGIM SİSTEM NASIL

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
Bütçe
45000
ARKADAŞLAR İTOPYADAN KENDIME ÖZGÜN BİR SİSTEM YAPTIM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM PARÇALAR BİRBİRLERİYLE uyumlu mu? BAKARMISINIZ ACABA

SİSTEMİN LİNKİ ;

BİLİYORSUNUZKİ HAZIR SİSTEM DAHA UYGUNA GELIYOR SİZİNDE ÖNERİLERİNİZE VE BİLGİSAYAR LİNKLERİNİZE AÇIĞIM :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Paşadöner
ARKADAŞLAR İTOPYADAN KENDIME ÖZGÜN BİR SİSTEM YAPTIM BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTİYORUM PARÇALAR BİRBİRLERİYLE uyumlu mu? BAKARMISINIZ ACABA

SİSTEMİN LİNKİ ;

BİLİYORSUNUZKİ HAZIR SİSTEM DAHA UYGUNA GELIYOR SİZİNDE ÖNERİLERİNİZE VE BİLGİSAYAR LİNKLERİNİZE AÇIĞIM :D
psu yu artttrın hocam onun dışında takip etmiyorum bayadır piyasayı bişey diyemeyeceğim ama 16vram lı model çıktı galiba bu ekran kartının onu alın derim toplamada pahalıya gelir hazır sistem aşın bence

SİSTEMİN LİNKİ ;

o fiyata 2tane alırsın
kanka bazı parçalar çok gereksiz a serisi anakart alma o paraya 4070ti dizersin
max bütçe ne kadar

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psu yu artttrın hocam onun dışında takip etmiyorum bayadır piyasayı bişey diyemeyeceğim ama 16vram lı model çıktı galiba bu ekran kartının onu alın derim toplamada pahalıya gelir hazır sistem aşın bence
Önerebileceğiniz bir hazır sistem varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

o fiyata 2tane alırsın
kanka bazı parçalar çok gereksiz a serisi anakart alma o paraya 4070ti dizersin
max bütçe ne kadar
45k

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Çağdaş Alkan

SİSTEMİN LİNKİ ;

4060 için çok pahalı olmuş DA nin gelecek olan sistemini bekle oradan al derim

SİSTEMİN LİNKİ ;

alabilirsin bu paraya daha iyisi yok
anakart b550 500tl farkla
ssd 1tb yapmak 500tl farkla
rami 32yapmak 500tl farkla
çok çok uygun bu özelleştirmeler

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
@Kürşat Kütükçü hocam rahatsız ediyorum ama müsait olunca arkadaşla ilgilenirmisiniz 4060 a 43k çok be.

Hazır sistem daha ucuza gelıyor benımde bütçem 45k önerilerinize açığım :)
Hocam bi arkadaşı etiketledim o bu konularda bilgili müsait olunca sizle ilgilenir bekleyin isterseniz.

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
@Kürşat Kütükçü hocam rahatsız ediyorum ama müsait olunca arkadaşla ilgilenirmisiniz 4060 a 43k çok be.

Hocam bi arkadaşı etiketledim o bu konularda bilgili müsait olunca sizle ilgilenir bekleyin isterseniz.
Teşekkür ediyorum hocam beklıyorum :) Ayrıca şöyle bir info vereyım 360hz monitör alacagım ve volarantta hiçbir şekilde 360fps ın altına düşmesini istemiyorum o yüzden işlemciyi yüksek ekran kartını düşük tuttum pek anlamıyorum bu bilgisayar parçaarından yardım ettıgınız için çok teşekkür ederim :)

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Emre
Teşekkür ediyorum hocam beklıyorum :) Ayrıca şöyle bir info vereyım 360hz monitör alacagım ve volarantta hiçbir şekilde 360fps ın altına düşmesini istemiyorum o yüzden işlemciyi yüksek ekran kartını düşük tuttum pek anlamıyorum bu bilgisayar parçaarından yardım ettıgınız için çok teşekkür ederim :)
Bende anlamıyorum o yüzden kürşat reisi etiketledim :)

Thadox

80+ Bronze
Hazır sistem daha ucuza gelıyor benımde bütçem 45k önerilerinize açığım :)
İsterseniz Abdullah beyin çıkaracağı sistemi bekleyin. Çok sağlam bir fiyat performans ürünü olacağını söyledi. Kendinize göre yükseltmeler yaparsınız tabi oldukça hızlı olmanız gerekir.

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
İsterseniz Abdullah beyin çıkaracağı sistemi bekleyin. Çok sağlam bir fiyat performans ürünü olacağını söyledi. Kendinize göre yükseltmeler yaparsınız tabi oldukça hızlı olmanız gerekir.
İş dolayısıyla kaçırabılırım muhtemelen bana kalmayacak gibi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,019
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom