Neler Yeni

arkadaşlar küçüğüm oruç bozulurmu

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
beyler ben bugün otuç tutcaktım tekne orucu normalde normal oruç tutuyorum fakat hasta olduğum için tekne orucuna niyetlendim ailemin haberi yoktu tutcaktım zorla yemek yedirdiler orucum bozulurmu yermiyim 61 gün yaşım küçük biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
beyler ben bugün otuç tutcaktım tekne orucu normalde normal oruç tutuyorum fakat hasta olduğum için tekne orucuna niyetlendim ailemin haberi yoktu tutcaktım zorla yemek yedirdiler orucum bozulurmu yermiyim 61 gün yaşım küçük biraz
Aslında tekne orucu diye bir şey yok . Sonradan çocuklar alışssın diye ortaya çıkarılmış diye biliyorum . Muhtemelen sıkıntı olmaz.

Emrhan_

80+ Bronze
Anladigim kadari ile bluğ çağına ermemişsin. Sıkınti olmaz için rahat olsun.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Orucun bozuldu allah senin canını alıp cehenneme gönderecek (!)

Sir Cem T-oker

80+ Gold
tekne orucu diye bir şey yok ki :(

milenix

80+ Gold
bir şey olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaş kısmında 22 yazıyor arkadaşın zaten. Troll konu açmak yasak mı bilmiyorum fakat troll konu olduğu aşikar.
Belki sallamıştır?

Critaes

80+ Bronze
Belki sallamıştır?
Sallamış oldu diyelim. 2009 Yılında laptop aldım diye bir mesajı var. Doğduğu anda alsa kafadan 14 yaşında oluyor. Biraz realist olun ortalama iq ya sahip 14 yaşında bir birey böyle bir şey diyebilir mi? Saf olamaz direkt olarak iq problemi vardır, taş döneminde yaşamıyoruz. Ayrıca "kaza yapılınca sigorta tamirciye mi ödeme yapar yoksa araç sahibine mi" diye konusu var. Sallamış ama bu konuda sallamış direkt.

milenix

80+ Gold
Sallamış oldu diyelim. 2009 Yılında laptop aldım diye bir mesajı var. Doğduğu anda alsa kafadan 14 yaşında oluyor. Biraz realist olun ortalama iq ya sahip 14 yaşında bir birey böyle bir şey diyebilir mi? Saf olamaz direkt olarak iq problemi vardır, taş döneminde yaşamıyoruz. Ayrıca "kaza yapılınca sigorta tamirciye mi ödeme yapar yoksa araç sahibine mi" diye konusu var. Sallamış ama bu konuda sallamış direkt.
İncelememiştim. Sen diyice baktım haklısın. 2009'da bilgisayar alması da yalandır. 9 yaşında mı bilgisayar alacak eğer doğruysa? Bazı açtığı konulara da bakınca -13 yaş. Arkadaş hem troll hem de kafası gidik gibi.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Ehl-i Sünnet hocalarımıza ya da vaizlerimize sorman daha iyi olur.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Arkadaşlar benim araç ford fusion ama yaşım küçük

Status
Bu konu kilitlenmiştir.