hayır 5-40 arasında değişen bir fiyatı var ben 10 liraya almıştım hiçbir sorunu yok 1 aydır kullanıyorumPahalı birşeymi
Evet vga varmonitöründe büyük ihtimal vga çıkışı vardır vga to hdmi almalısın ya da vga to dp
Peki alcağım pcde vga olabilirmi ben monitörle alakalı pek bilgim yok anlayamıyorummonitöründe büyük ihtimal vga çıkışı vardır vga to hdmi almalısın ya da vga to dp
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır 5-40 arasında değişen bir fiyatı var ben 10 liraya almıştım hiçbir sorunu yok 1 aydır kullanıyorum
vga ya da hdmi ya da dp girişi ekran kartında oluyor kasada değil ekran kartını söylersen yardımcı olabilirimEvet vga var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki alcağım pcde vga olabilirmi ben monitörle alakalı pek bilgim yok anlayamıyorum
vga ya da hdmi ya da dp girişi ekran kartında oluyor kasada değil ekran kartını söylersen yardımcı olabilirim
APU sistem alacağımSıfır sistem alıyorsan ekran kartında VGA bulunmayacaktır.Aşağı yukarı 2015'den sonra kalktı diyebiliriz ekran kartlarından.
Anakartınızda Vga girişi varsa Apu için çok rahat kullanırsınız. Anakartınız nedir?APU sistem alacağım
APU sistem alacaksanız nereden bakacaksınız bilmiyorum.APU sistem alacağım
Anakart modelinizi söylerseniz yardımcı olabiliriz.APU sistem alacağım