Neler Yeni

Arkadaşlar merhaba windowsta bir şey yapamıyorum.

JoulFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Kılıç
Merhaba arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra bir sorun olduğunu farkettim görev yönetcisini açamıyorum açınca windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatasını veriyor görev yöneticisi ve bir çok dosyada aynı problem ile karşılaştırıyor, kaspersky indirdim bilgisayarı taramak için onun bile kurulumuna engel oluyor, windows tam tarama yaptım virüs vs görünmüyor yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar bilgisayar açıldıktan sonra bir sorun olduğunu farkettim görev yönetcisini açamıyorum açınca windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi hatasını veriyor görev yöneticisi ve bir çok dosyada aynı problem ile karşılaştırıyor, kaspersky indirdim bilgisayarı taramak için onun bile kurulumuna engel oluyor, windows tam tarama yaptım virüs vs görünmüyor yardımcı olabilir misiniz?
Kaspersky Kurmana İzin Vermiyorsa Virüs Olabilir Olsa Da Windows Tespit Ederdi En İyisi Format At

JoulFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaspersky Kurmana İzin Vermiyorsa Virüs Olabilir Olsa Da Windows Tespit Ederdi En İyisi Format At
burada olan farklı konulara baktımda hesap denetimi askıya alınmış olabilir diyorlar Windows orjinal değilse diyorlar, kaspersky değil hiç bir şey yapamıyorum sürekli o dosyaya izin verilmedi bu dosyaya şu şekilde izin verilmedi diyor.
1731966302499.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,757
Üyeler
160,597
Son üye
Erewiio
Top Bottom