Neler Yeni

Yardım Arkadaşlar monitörden ses alamıyorum yardımcı olurmusunuz

içinde 3 dosya var bişey setup tarzı bişey yok
şurAdaki arkadaşın yöntemi deneyin birde hocam;
Post automatically merged:

ayrıca hdmı kablosunu monitörün tüm girişlerinde teker teker denedinizmi ve elinizde dısplayport kablosu varsa denermisniz

ayrıca hdmı kablosunu monitörün tüm girişlerinde teker teker denedinizmi ve elinizde dısplayport kablosu varsa denermisniz
dp kablom yok malesef

içinde 3 dosya var bişey setup tarzı bişey yok

aygıt yöneticisi monitör kısmındada monitör marka yazmıyor genel pnp monitör yazıyor
O indirdiğin dosyaya sağ tıklayıp Tümüne Ayıkla de. Kurulum bilgileri yazana sağ tıklayıp Yükle de. Ondan sonra Aygıt Yöneticisinden bak bakalım monitör adı gelecek mi?

Monitör'un tuşlarından sesin açık olup olmadığına da baksaydın.

O indirdiğin dosyaya sağ tıklayıp Tümüne Ayıkla de. Kurulum bilgileri yazana sağ tıklayıp Yükle de. Ondan sonra Aygıt Yöneticisinden bak bakalım monitör adı gelecek mi?

Monitör'un tuşlarından sesin açık olup olmadığına da baksaydın.
driverı yaptım monitör adı geldi ama ses kısmında halen monitör yok sadece kulaklığım gözüküyor

driverı yaptım monitör adı geldi ama ses kısmında halen monitör yok sadece kulaklığım gözüküyor
Ayarlara gir. Oradan Sisteme tıkla. Oradan da Ses'e gir. Girdikten sonra aşağı taraftan Sık Karşılaşılan Ses Sorunları kısmından Çıkış Cihazlarını seç bakalım. Bak bakalım bir değişiklik olacak mı?

Oranın altında bir de Tüm Ses Aygıtları var. Oraya da girip fotoğraf atabilir misin?

monitör modeli: ACER Nitro VG240Y M3 23.8" 180Hz
Benim acer monitorde hoparlor yok yinede gozukuyor nasil basardin onu
1745530856006.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,459
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk