Neler Yeni

Arkadaşlar nasıl sizce alınır mı bu monitör ?

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
gönderdigin çoğu 75 mhz samsung 4 ms bana 144 1 ms lazım oda viewsonic ve rampage de var
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabit dururken sallanmaz kardeşim bende onu diyorum rüzgarla savruluyorsa sıkıntı
Yok brom, o konuda problem olmaz. Masaya sert bir şekilde çarpmazsan problem olacak gibi durmuyor ama az bir dokunsan bile monitör sallanıyor bu benim hoşuma pek gitmiyor o yüzden belirttim.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Yok brom, o konuda problem olmaz. Masaya sert bir şekilde çarpmazsan problem olacak gibi durmuyor ama az bir dokunsan bile monitör sallanıyor bu benim hoşuma pek gitmiyor o yüzden belirttim.
doğrudur ama bütçeyle alabilecegim tek monitör bu yada
Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms
bu monitör

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
doğrudur ama bütçeyle alabilecegim tek monitör bu yada
Rampage RM-244 FLASH 24" 1ms
bu monitör
Rampage içerisinde kullanılan panele dair araştırma yapmanızı öneririm. Monitörü monitör yapan ne de olsa o. Şahsen tercigim viewsonic olurdu.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Rampage içerisinde kullanılan panele dair araştırma yapmanızı öneririm. Monitörü monitör yapan ne de olsa o. Şahsen tercigim viewsonic olurdu.
viewsonic alacagım ya hem fiyatı hemde görüntüsü biraz curved olduğu için daha güzel duruyor incelemesini izledim gayet iyi yani fiyatına göre

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
benmimde ama önerdim sadece

144 hz 1 ms 24'' g-sync freeesync 1.300 tl bence alınabilir tabii ki parası makul olana

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,404
İsim
Kaan
144 hz 1 ms 24'' g-sync freeesync 1.300 TL bence alınabilir tabii ki parası makul olana
tn panel ama bence alınmaz

viewsonic daha mantıklı çünkü rampage tn panel artık biliyorum boşuna silver olmadık :D

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
tn panel ama bence alınmaz

viewsonic daha mantıklı çünkü rampage tn panel artık biliyorum boşuna silver olmadık :D
Hocam tnde alınır. Alınmaz diye bir şey yok. Sadece oyun oynayacaksa tn daha mantıklı

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Burak küçüksubaşı
Wiewsonic aldım gayet memnunum 1.400 e aldım şuan 1800

Top Bottom