Neler Yeni

Yardım Arkadaslar Nvidia gt 630 masaustu ekran karti surum nasil guncelleye bilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusif Mahmudov
Abi ben nvidia gt 630 masaustu ekran karti kullaniyorum amma surumunu guncelleyemiyorum ve onceden actigi oyunlari acmiyor bazilarindada dusuk performans aliyorum lutfen yardim edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusif Mahmudov
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
bunuda indirdim bundan onceki versiyon oluyo bu ve bundan sorasi olmuyo bazi oyunlardada ekran kartiniz guncel degil diyip hata veriyo
Aynı zamanda O PC Nasıl Windows 10 Kaldırıyor Hala Anlamadım. Bu arada.Bir Fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Yusif Mahmudov
Büyük ihtimalle evet. Windows 7 Home Premium x32 İle format atın. PC Niz çok kötü efendim.
hayir ben bunu aldigimda bu ekran karti yoktu dusuk bi ekran karti var di bilmiyoru ismini ama win 10 du ama 32 bit sora bunu aldikda sora format atdim win 10 pro 64 bit yukledim

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
TunaErsoy
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Yardım-Konu Dışı
Discord
turgut#1980
hayir ben bunu aldigimda bu ekran karti yoktu dusuk bi ekran karti var di bilmiyoru ismini ama win 10 du ama 32 bit sora bunu aldikda sora format atdim win 10 pro 64 bit yukledim
Hocam üzgünüm ama O Sistem nasıl x64 Kaldırıyor. Windows 7 Geçiniz. Kart Windows 10 Da Şuan Büyük İhtimalle Acı Çekiyordur.

Top Bottom