T TahaKuru 80+ Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Taha Kuru 23 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar obs studio da yayın açıyorum ama bağış ve takip edenler ekranda gözükmüyor tüm ayarları doğru şekilde yapmama rağmen sadece sesi geliyor ama görüntüsü gelmiyor nasıl düzelte bilirim bilen biri varsa yardım edebilir mi ?
Arkadaşlar obs studio da yayın açıyorum ama bağış ve takip edenler ekranda gözükmüyor tüm ayarları doğru şekilde yapmama rağmen sadece sesi geliyor ama görüntüsü gelmiyor nasıl düzelte bilirim bilen biri varsa yardım edebilir mi ?
O oldspace 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 278 23 Nisan 2020 #2 Twitch Alerts ile yapılıyor diye biliyorum daha detaylı bilgi için youtube de araştır derim
T TahaKuru 80+ Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Taha Kuru 23 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 EnesKRC yazmış: Twitch Alerts ile yapılıyor diye biliyorum daha detaylı bilgi için youtube de araştır derim Devamı için tıklayın... zaten tüm ayarları yaptım ama olmuyor galiba bilgisayardan kaynaklı bir sorun
EnesKRC yazmış: Twitch Alerts ile yapılıyor diye biliyorum daha detaylı bilgi için youtube de araştır derim Devamı için tıklayın... zaten tüm ayarları yaptım ama olmuyor galiba bilgisayardan kaynaklı bir sorun