Hiç düşünme, al geç. Fiyatı bayağı uygun çünkü.1000 TL ye kadar tum mouslara acigim arkadaslar saglam ve kullanisli olsun yeterli.
Bu mouse mu en iyisi yapma razer'in gördüğüm en dandik ürünlerinden. Önceki Deathedder Elite totalde daha iyiydi.Hiç düşünme, al geç. Fiyatı bayağı uygun çünkü.
Razer Deathadder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri
Razer Deathadder V2 Pro RZ01-03350100-R3G1 Kablosuz Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Eğer kablolu isterim dersen 400 lira civarlarına yine V2 al. En iyisi o çünkü.
Boş ver onu çok bilgili bir üye değil forumda durma amacıda troll zatenBu mouse mu en iyisi yapma razer'in gördüğüm en dandik ürünlerinden. Önceki Deathedder Elite totalde daha iyiydi.
Dandikliğini kanıtlayamazsan gülerim ama.Bu mouse mu en iyisi yapma razer'in gördüğüm en dandik ürünlerinden. Önceki Deathedder Elite totalde daha iyiydi.
bunun bluetootlusu var farklı markanın o 1000 tl1000 TL ye kadar tum mouslara acigim arkadaslar saglam ve kullanisli olsun yeterli.
G102 yerine Razer Viper Mini alınabilir bence daha iyi özelliklere sahip ama arkadaş 1000TL bütçesi olsa bile bence bu kadar pahalı mouse lara gerek yok espor içerisinde bir takımda bulunmuyorsa 500TL herhangi bir PWM3389 üzeri sensöre sahip olan veya özelleştirilmiş bir sensöre sahip mouse tercih edilebilir. Razer Deadhadder V2 Gibi mesela!Hocam o rakamlara fazla bilgim yok ama 200 TL civarı bir Logitech G102 Lightsync işinizi görürde artar bile (bence) kullanıyorum sorunuz varsa yardımcı olabilirim.
Ondan bahsettim G102 almasa bile 1000TL para bayılmasına gerek yok benceG102 yerine Razer Viper Mini alınabilir bence daha iyi özelliklere sahip ama arkadaş 1000TL bütçesi olsa bile bence bu kadar pahalı mouse lara gerek yok espor içerisinde bir takımda bulunmuyorsa 500TL herhangi bir PWM3389 üzeri sensöre sahip olan veya özelleştirilmiş bir sensöre sahip mouse tercih edilebilir. Razer Deadhadder V2 Gibi mesela!
Anladım sağol, o zaman muhatap almaya gerek yok. Zaten bana verdiği cevaptan belli oluyor.Boş ver onu çok bilgili bir üye değil forumda durma amacıda troll zaten