knk inşşallah yarın bakiye artırcam daha bu sabah gözümün önünde 600 tl zam geldiGelmez knk raad
arkadaşlar bu gün bakiye yetersizliğinden dolayı hazır sistem alamadım gece zam gelme ihtimali var mı
Sistemde parça değişimine giderlerse fiyatı da değiştirirler. Kimse sana bunun garantisini veremez.Gelmez knk raad
Adamın duymak istediği şeyi söylüyoruz birader. Burda fiyatın değişip değişmeyeceğinin bi önemi yok o kadarını biz de akıl ediyoruz heraldeSistemde parça değişimine giderlerse fiyatı da değiştirirler. Kimse sana bunun garantisini veremez.
Rahatsız bi insansın sen.Adamın duymak istediği şeyi söylüyoruz birader. Burda fiyatın değişip değişmeyeceğinin bi önemi yok o kadarını biz de akıl ediyoruz heralde
Delirme sakinleşRahatsız bi insansın sen.
Bütçe?arkadaşlar bu gün bakiye yetersizliğinden dolayı hazır sistem alamadım gece zam gelme ihtimali var mı
biliyorum bende hazır sistem vercektim 2 gün önce 500 tl zam geldi 2 gündeÖyle gelir ki, 3 gün önce 2500'e sipariş verdim, şim di bak ne olmuş; https://www.n11.com/urun/msi-b450-g...t-am4-atx-anakart-1456452?magaza=enderunespor
17.000Bütçe?