Neler Yeni

Arkadaşlar ps4 koluna ihtiyacım var

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Merhaba, elimde bulunan kumandaları değerlendirmek istedim ve ps3 kollarını pcye bir şekilde okuttum xbox kolu olarak geçiyor ama sıkıntısız kullanıyorum. Fakat kollardan bir tanesinin l1 ve l2 tuşu bozuldu yeni kumanda alacağım tabi orijinalleri kalmamış artık üretilmiyormuş. ps4 kolu almayı düşündümde nerden almalıyım fikrim yok biraz yardımcı olurmusunuz ?

Son düzenleme:

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye ps3 kolu? Ps4 falan var
Elimde 2 tane vardı diye ps3 kolu ile oyun oynamaya başladım. ps4 kolu pahalı değil mi + olarak pcde bluetooth yok kablolu olarak kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elimde 2 tane vardı diye ps3 kolu ile oyun oynamaya başladım. ps4 kolu pahalı değil mi + olarak pcde bluetooth yok kablolu olarak kullanıyorum
ps4 kolu nerden alabilirim

Son düzenleme:

Babangida Babayaro

80+ Bronze

ps4 kolu nerden alabilirim
Ben de temiz orjinal arıyorum. Sıfırları ps5 kolundan pahalı. Bence en iyi kol dual shock 4 tü. Ele oturması harika. Ps5 koluna alışamadım bilmiyorum. Onu da kullanıyorum ama ps4 kolu apayrı bir şey .

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Ben de temiz orjinal arıyorum. Sıfırları ps5 kolundan pahalı. Bence en iyi kol dual shock 4 tü. Ele oturması harika. Ps5 koluna alışamadım bilmiyorum. Onu da kullanıyorum ama ps4 kolu apayrı bir şey .
Normalde çoğu şey pahalı. Konuya yazan arkadaş aydınlattı ps4 kolu alabilirim daha iyi olur tabi ama nerden alabilirim onu bilmiyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam küçükse elleriniz öyle olması normal ancak elleriniz büyükse işkence oluyordu dualshock4 dualsense var şuanda kaymak hem elime tam oturuyor hemde sony özel oyunlarında teknolojilerini kullanabiliyorum mükemmel bi durum

Normalde çoğu şey pahalı. Konuya yazan arkadaş aydınlattı ps4 kolu alabilirim daha iyi olur tabi ama nerden alabilirim onu bilmiyorum.
Hocam alabiliyorken Dualsense almaya bakın derim ileriki dönemde ps5 alırsanız tek kol alırsınız ps5 in yanında ps5 alırken ekstra kol masrafı yapmazsınız kol masrafına oyun alırsınız

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Hocam küçükse elleriniz öyle olması normal ancak elleriniz büyükse işkence oluyordu dualshock4 dualsense var şuanda kaymak hem elime tam oturuyor hemde sony özel oyunlarında teknolojilerini kullanabiliyorum mükemmel bi durum

Hocam alabiliyorken Dualsense almaya bakın derim ileriki dönemde ps5 alırsanız tek kol alırsınız ps5 in yanında ps5 alırken ekstra kol masrafı yapmazsınız kol masrafına oyun alırsınız
pc için alacağım sadece ve konsol almayı düşünmüyorum pcden devam edeceğim.

ama tabi işte orijinaller çok pahalı yan sanayi alayım diyorum kimiside f310 f710 öneriyor ne yapacağımı şaşırdım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
pc için alacağım sadece ve konsol almayı düşünmüyorum pcden devam edeceğim.

ama tabi işte orijinaller çok pahalı yan sanayi alayım diyorum kimiside f310 f710 öneriyor ne yapacağımı şaşırdım.
Xbox 9. nesil al 2. el temiz bulursanda iyi bi fiyata sadece pc için daha iyi olur
uyumluluk açısından sorun yaşamazsın

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Xbox 9. nesil al 2. el temiz bulursanda iyi bi fiyata sadece pc için daha iyi olur
ps3 kolunu xbox olarak pcye okuttuğum için 2 tane kolu sorunsuz kullanıyorum kablosuz o konuda sorunum yok tabi.

Ya keşke sıfırı ucuz olsa ps4 kolu falan almayı isterimde çok para istiyor. ps3 kolu alsam oda eskide kalıyor yenilik yapsam fena olmaz diyorum ps3 orijinalleri piyasada kalmamış diye biliyorum ve ps4 kollarıda çakma olduğu için pek önerilmiyor yan. f310 falan alsam mantıklı olur mu onu düşünüyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ps3 kolunu xbox olarak pcye okuttuğum için 2 tane kolu sorunsuz kullanıyorum kablosuz o konuda sorunum yok tabi.

Ya keşke sıfırı ucuz olsa ps4 kolu falan almayı isterimde çok para istiyor. ps3 kolu alsam oda eskide kalıyor yenilik yapsam fena olmaz diyorum ps3 orijinalleri piyasada kalmamış diye biliyorum ve ps4 kollarıda çakma olduğu için pek önerilmiyor yan. f310 falan alsam mantıklı olur mu onu düşünüyorum
f310 kablolu model f710 almanız gerek kablosuz için ancak onlarda eski ürün diyebilirim bağlantısı biraz uzaklaştınmı çok çabuk kopuyor
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-xbox-8-nesil-kolu-1142664018/detay bunun gibi 8. nesil kollarıda bakabilirsin
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-xbox-one..9.nesil-1142703729/detay yada bunun gibi 9. nesil
dualsense kolları karaborsa gibi olmuş 2k altına düzgün kol yok 2. elde de

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
f310 kablolu model f710 almanız gerek kablosuz için ancak onlarda eski ürün diyebilirim bağlantısı biraz uzaklaştınmı çok çabuk kopuyor
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-xbox-8-nesil-kolu-1142664018/detay bunun gibi 8. nesil kollarıda bakabilirsin
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...l-aksesuar-xbox-one..9.nesil-1142703729/detay yada bunun gibi 9. nesil
dualsense kolları karaborsa gibi olmuş 2k altına düzgün kol yok 2. elde de
ds4 alsam orijinal olmayan ne kadar zararı olur 600 tl falan şuan zaten elimde 1 kol var 1 tane yedek almış olacağım bari aldığım kol bir işe yarasın

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ds4 alsam orijinal olmayan ne kadar zararı olur 600 TL falan şuan zaten elimde 1 kol var 1 tane yedek almış olacağım bari aldığım kol bir işe yarasın
Hocam çakma ürünler daha berbat kullandığınız ds3 kat kat daha iyidir çakma üründen

Cadyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Bivizy
Hocam çakma ürünler daha berbat kullandığınız ds3 kat kat daha iyidir çakma üründen
biliyorum haklısın. ds4 kolu deneyimini istediğim için alma gibi bir düşüncem var. sıfırını alamam ve f310 f710 tuşları sert ben 710dan biliyorum biraz yeni nesil gibi takılmayı planlıyorum o yüzden ds4 almayı istedim kararsız gibiyim ama bilmiyorum ne yapsam.

Top Bottom