Neler Yeni

Arkadaşlar Rtx 2060oc Cyberpunk'da sadece %7sini kullanıyor yardım

Qoallaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timuçin Kaan Solmaz
Şöyle orta ayarlarda bile sabit 60fps alamadım ve merak ettim. Oyun içindeyken görev yöneticisini açtım ve oyun içindeyken ekran kartımın sadece %7sinin kullanıldığını fark ettim. Bu durum normal midir yoksa anormal midir %7sini kullanması cevaplarsanız sevinirim birde bir sorum daha olacak gtx 1660 bile testlerde sabit 60 fps verebilirken rtx 2060 veremiyo neden? sorumu yanıtlarsanız çok ama çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. :) Arkadaşlar Rtx 2060oc Cyberpunk'da sadece %7sini kullanıyor yardım bu arada dlss açık bir şekilde sabit 60fps veremiyor

Shlimazl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Ömer Faruk Sarı
Şöyle orta ayarlarda bile sabit 60fps alamadım ve merak ettim. Oyun içindeyken görev yöneticisini açtım ve oyun içindeyken ekran kartımın sadece %7sinin kullanıldığını fark ettim. Bu durum normal midir yoksa anormal midir %7sini kullanması cevaplarsanız sevinirim birde bir sorum daha olacak gtx 1660 bile testlerde sabit 60 fps verebilirken rtx 2060 veremiyo neden? sorumu yanıtlarsanız çok ama çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. :) Arkadaşlar Rtx 2060oc Cyberpunk'da sadece %7sini kullanıyor yardım bu arada dlss açık bir şekilde sabit 60fps veremiyor
Up

miraqa99

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Mirağa
rtx 2060 cyberpunktda ultra high ayarlarda 45-55 fps alıyorum driverin güncel mi?

Qoallaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timuçin Kaan Solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rtx 2060 cyberpunktda ultra high ayarlarda 45-55 fps alıyorum driverin güncel mi?
hıhı hepsi güncel ara ama ara sahnelerde falan 12 fpsye kadar düşüyor :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

ryzen 5 2600

yani deneyenler pek etkili olmadığını söylüyor ondan dolayı denemedim

Qoallaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timuçin Kaan Solmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
şey birde işlemcimde pek bir problem yok %70ini filan kullanıyor arada 65 düşüyor bunlar normal değerler değil mi?
Oyun öyle bir ne olduğu belirsiz bir şekilde çıktı ki ne yorum yapsam bilmiyorum. Ben dene derim o yöntemi. Işe yaramaz ise başka yollara bakarız.

Qoallaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timuçin Kaan Solmaz
Oyun öyle bir ne olduğu belirsiz bir şekilde çıktı ki ne yorum yapsam bilmiyorum. Ben dene derim o yöntemi. Işe yaramaz ise başka yollara bakarız.
tamamdır teşekkürler

yaptım fakat ne kullanımda artış oldu nede fpsde bir artış oldu :/

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ya beyler bu kadar kişi yazmış bu kadar basit birşeyin cevabını bulamamışsınız :(
Sen görev yöneticisini açmak için oyunu alta alıyorsun. O şekilde de ekran kartı kullanımı anında düşüyor oyunu alta aldığın için.
MSI Afterburner ile değerlere baksan doğru opanı görürsün

Darboğaz olabilir ama %7 imkiansız

Qoallaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Timuçin Kaan Solmaz
Ya beyler bu kadar kişi yazmış bu kadar basit birşeyin cevabını bulamamışsınız :(
Sen görev yöneticisini açmak için oyunu alta alıyorsun. O şekilde de ekran kartı kullanımı anında düşüyor oyunu alta aldığın için.
MSI Afterburner ile değerlere baksan doğru opanı görürsün
2. monitörden bakıyorum :) böyle bir şey olması imkansız

baya kötü hemde :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,453
Üyeler
172,835
Son üye