Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
yazdığım gibi tek bölümden ilerlenmiyo mühendislik kendimi ise genelde autocad alanında geliştirmeye calısıyorumAlanın yok mu onu diyom? Web, Veri tabanı, oyun programlama vb. Yoksa azar azar hepsinden mi?
Mezun musunuz?yazdığım gibi tek bölümden ilerlenmiyo mühendislik kendimi ise genelde autocad alanında geliştirmeye calısıyorum
değilimMezun musunuz?
değilim
Kaçıncı sınıfsın?değilim
Şu yüzden çırak sıkıntısı var ;hocam meslek lisesinden mezun olanlar varken neden çırak sıkıntısı var
Peki son 1 haftada ne değişecekonce dusunme tarzını değiştirmekle basla kanka cok sakt düşünüyon
Bunlar sınavdan önce düşünülecek şeyler değil. Sen şuan sadece en iyisini yapmaya odaklan. Sınavdan sonra bolca vaktin olacak.345 43 Krallar 42 net geldi sayısalcı arkadaşım bile geçen sene 38 net yaptı sanırım ben de o kapasite yok gerçekten meslek lisesine gitmeliydim beyinsiz olduğumu anlamalıydım sizce GERÇEKTEN EN SON ÇARE olarak kötü üniversitede iyi bölüm yazmalı mıyım bingöl gümüşhane vs teşekkürler
kötü üniversitede iyi bölüm yazmak yerine istediğin bölüme dikey geçiş yaptıran bir iki yıllık bölüm yaz. ilk senedende dikey geçiş yapabilirsin bitiripte dikey geçişte yapabilirsin sana kalmış. ilk sene güzel sonuç gelmezse 2 yıllığı bitirip sanayiye girebilirsin yine. 4 yıllık okuyup işsiz kalmandan daha iyi olur345 43 Krallar 42 net geldi sayısalcı arkadaşım bile geçen sene 38 net yaptı sanırım ben de o kapasite yok gerçekten meslek lisesine gitmeliydim beyinsiz olduğumu anlamalıydım sizce GERÇEKTEN EN SON ÇARE olarak kötü üniversitede iyi bölüm yazmalı mıyım bingöl gümüşhane vs teşekkürler