https://areymobile2.sahibinden.com/cep-telefonu?sorting=storeShowcase Hesap bu daha önce ticareti olan varmıBedava peynir sadece fare kapanında olur. 30K ya iphone 15 satan yer varsa direkt uzaklaş.
30 bin olan tr cihazı değil ydhttps://areymobile2.sahibinden.com/cep-telefonu?sorting=storeShowcase Hesap bu daha önce ticareti olan varmı
arkadaşın niye 13 verip valo hesabı aldıbenim arkadaşım iphone 13 ile valorant hesabını takasladı hem hesap ban yedi hem telefon çalıntı mal çıktı ifade vermek zorunda kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın da dediği gibi bedava peynir sadece fare kapanında olur
tam tersi valo hesabı verip 13 almış .darkadaşın niye 13 verip valo hesabı aldı
hayır valorant hesabını teslim edip iphone 13 aldı. ama zaten hesaba yatırdığı tutar iphone 13ün yarısı bile etmiyorken düşünmeden kabul edip yaptı bunu. sen o kadar mal değilsindir eminim fakat yine de daha ucuz olan her şeye dikkat etmekte fayda vararkadaşın niye 13 verip valo hesabı aldı
vaz geçtim zaten bilindik yerlerden alıcamhayır valorant hesabını teslim edip iphone 13 aldı. ama zaten hesaba yatırdığı tutar iphone 13ün yarısı bile etmiyorken düşünmeden kabul edip yaptı bunu. sen o kadar mal değilsindir eminim fakat yine de daha ucuz olan her şeye dikkat etmekte fayda var
Kanka bu telefoncu %70 %80 güvenilir (fiyat anlamında), ama senin dediğin telefon imei kayıtsız yani yurtdışıvaz geçtim zaten bilindik yerlerden alıcam
1 soru daha
iphone 12 pro mu
iphone 15mi
samsung s24 mü artık androidden sıkıldım iphonme alıcam ama listeye ekledim
daha güzel bir yalan bulmalısın knk iphone 8 falan desen inanırız da 30 40k kimse valoranta vermez iyi sallamışsın kurgu başarılı ama inandırıcı değilbenim arkadaşım iphone 13 ile valorant hesabını takasladı hem hesap ban yedi hem telefon çalıntı mal çıktı ifade vermek zorunda kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşın da dediği gibi bedava peynir sadece fare kapanında olur
hiçbiri değil, 13 pro derim. iphoneun prosuz versiyonları genelde üvey evlat muamelesi görüyor ve bütün teknolojilerden mahrum kalıyor. ekran yenileme hızı 60hz olmayan ilk telefon 13 pro olduğu için ve 2026 aralığa kadar da güncelleme alacağı için üçünden de daha önde. iphone 15 ise asla olmamalı biraz önce belirttiğim sebep yüzünden. telefonu 2 yıl daha fazla kullanırsın fakat yıl 2028 olduğunda prosuz, maxsız, plussız bir iphone emin ol mevcut teknolojileriyle çok kötü muamele görürvaz geçtim zaten bilindik yerlerden alıcam
1 soru daha
iphone 12 pro mu
iphone 15mi
samsung s24 mü artık androidden sıkıldım iphonme alıcam ama listeye ekledim